Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "malkul"

Ogród Loczka 15:43, 05 sty 2016

Do góry
Lukasz2013 napisał(a)

Jak to w ciemno przecież już się znamy

chłopie to ty?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:42, 05 sty 2016

Do góry
bleebla napisał(a)
A ja ostatnio robię rodzinie koktail z bananem, pietruszką i mlekiem. Zajadają aż się uszy trzęsą, a najważniejsze, że pieruszka jest niewyczuwalna w smaku.

idealny na kolację
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:42, 05 sty 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Nadal mnie trzyma wczorajszy humor

Ale mogę się pochwalić, że świeże soki tez sobie robie

hihi a czekałam kto pierwszy podchwyci ten haczyk:
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:41, 05 sty 2016

Do góry
frezja napisał(a)

ważne: http://www.akademiawitalnosci.pl/jak-szybko-i-tanio-usunac-pestycydy-z-warzyw-i-owocow/

to wazne lece popatrzeć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:39, 05 sty 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Jakie tu mądre rozmowy o zdrowym odżywianiu - ja dziś poszalałem w Ikei i chyba teraz będę żyć o wodzie Schudnę, wreszcie

ty ty akurat mile świetlne do zdrowej żywności jesteś - jesz wyskoprzetworzone ale młody jestes wolno ci
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:37, 05 sty 2016

Do góry
waldek727 napisał(a)

Dziękuję.
Zrozumiałem Twoje przesłanie z tym, że ja jestem bardzo pogodnym człowiekiem i potrafię pośmiać się sam z siebie.

to wielka zaleta
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:36, 05 sty 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Ale cukier z owocow tez do zdrowych nie nalezy prawda? Moje dzieci gdy ktos proponuje im soczek chca...wode.

mój syn też, a wiekszość wtedy robi wielkie oczy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:25, 05 sty 2016

Do góry
malkul napisał(a)

moją
my tez Madzia ciśniemy prawie codziennie i to dosłownie wiadrami
przed świętami w Lidlu 5 pudeł pomarańczy
cytryny grejfruty, kapusta,buraki marchew, ananas mięta, melisa co mam pod ręką wsuwam do dziury

Nadal mnie trzyma wczorajszy humor

Ale mogę się pochwalić, że świeże soki tez sobie robie
Ogród Loczka 15:18, 05 sty 2016

Do góry
malkul napisał(a)

otwarta na swiat jestem

Biorę w ciemno.
Ogród Loczka 15:14, 05 sty 2016

Do góry
malkul napisał(a)

otwarta na swiat jestem

Jak to w ciemno przecież już się znamy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:39, 05 sty 2016
Do góry
malkul napisał(a)
my jeszcze ograniczamy ostro sól (mam tylko morską w domu) a cukier u nas tylko w ciastach.

tez ograniczam ...ale sól uwydatnia smak ....dla mnie to wyzwanie żeby tak całkiem bez soli ...choć też kupuje tylko himalajska lub morską.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:36, 05 sty 2016

Do góry
malkul napisał(a)
my jeszcze ograniczamy ostro sól (mam tylko morską w domu) a cukier u nas tylko w ciastach.

Zwykły, biały?
A trzcinowy zdrowszy czy lipa??
Bo ja zamieniłam i nie wiem czy nie jak ten stryjek zrobiłam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:30, 05 sty 2016

Do góry
malkul napisał(a)

Twoje dzieci nie jedza żadnych słodyczy?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:29, 05 sty 2016

Do góry
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:18, 05 sty 2016

Do góry
malkul napisał(a)

no i 10 lat gwarancji

Na sam silnik kochana
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:14, 05 sty 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

Juzia...kłócić się nie będę

Wyciskalam sok i jedną i drugą...dzialaja tak samo...ślimak jest lzejszy w T...i ogólnie widać różnicę materiału. Cicho i wolno chodzi i jedna i druga... Ale K jest cichszy, cięższy, bardziej stabilny...ale z tego właśnie wynika różnica w cenie...

Pierścien zewnetrzny sitka...kurde, nie każ mi się budowy uczyć na pamięć

no i 10 lat gwarancji
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:14, 05 sty 2016

Do góry
malkul napisał(a)
apropo dzieci to moje kręcą nosem na ta soki. młody da sie przekonac do owocowych ale z warzyw nie tknie nic poza marchwekowym

a mloda krzyczy że nei chce tego tylko ten z kartonia w szafie, to wtedy ja szybko biore sitko , przecedzam do kubka zdrowy mój sok i zabieram na jej oczach kartonik kupnego udaję ze wlewam do kuba.
Młoda pije, uszy sie trzęsą, mlaszcze z zadowloenia a ja mam usmiech od ucha do ucha

czyli do warzywnych dodawaj owoce...może się maluchy przekonają?!
Ja wczoraj robiłam z selera naciowego, kiwi i ogórka...moja młoda też kręciła nosem Ja byłam twarda i wypiłam

A najlepszy to robiliśmy w nowy rok:
Grapefruit, cytryna, imbir i miód...ale nas wykręcało

Do góry
malkul napisał(a)

no to teraz wyciskarka, potem rozpracujemy robota do odkurzania potem ...

ps. już masz w domu?
na co sie zdecydowałaś?
daj znac jak będziesz po twoim pierwszym razie

nie, dziś sprawy się dopinają
jak pisałam wyżej na Twoją moją

Do góry
nawigatorka napisał(a)
A ja wole... wode i moze dobrze bo taniej, jest szansa ze na suszarke nazbieram kiedys

do śnaidania pije kawę
w ciągu dnia wodę
a na dobranoc soki wyciskane
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:13, 05 sty 2016

Do góry
malkul napisał(a)
apropo dzieci to moje kręcą nosem na ta soki. młody da sie przekonac do owocowych ale z warzyw nie tknie nic poza marchwekowym

a mloda krzyczy że nei chce tego tylko ten z kartonia w szafie, to wtedy ja szybko biore sitko , przecedzam do kubka zdrowy mój sok i zabieram na jej oczach kartonik kupnego udaję ze wlewam do kuba.
Młoda pije, uszy sie trzęsą, mlaszcze z zadowloenia a ja mam usmiech od ucha do ucha

Moja jak się tylko obudzi to krzyczy czy dziś sok robimy.
Tych z kartonu nigdy za dużo nie piła....ani żadnych kubusiów nie chciała.
Tylko wodę...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies