Polinko mogę powiedzieć, że trawy pokochałam uważam, że są ogromną ozdobą ogrodu, tak jak piszesz nawet zimą mogą zdobić ... w przyszłym sezonie zamierzam powiększyć moją kolekcję o stipy i molinię
Dzięki, ze zaglądasz
...nie lubię przepłacać...nieraz się nie da, ale wiele rzeczy można zrobić samemu
Poli kulki są bawełniane....w środku lampki ledowe....mam trzy takie łancuchy w domu i myślę nad kolejnym;-..jeśli chcesz to więcej na priw
buźka
Dzięki Jolu - cały tydzień siedzę w domu i patrzę przez okno jak liście szaleją po ogrodzie i szlag mnie trafia...a u mnie las za płotem więc jest co grabić....ale siły nie mam, więc poczekam jeszcze. Masz rację zdrowie ważniejsze
Ale że ta obwódka może być i że to pasuje do tych grabów? Bo jakoś wcześniej tak zrobiłam na planie a teraz jakoś mi sie to gryzie. A brzoza tam właśnie w tej obwódce była planowana
A warzywniak też myślałąm odgrodzić czymś zimozielonym i też była dyskusja o cisie.. A le nie pomyślałam o tej obwódce że też może być z cisa . Jak ja lubie takie dyskusje
To może w tej obwódce bukszpanowej pomyślisz o brzozie? Będzie nawiązanie do placyku.
A jeszcze podsunę jedną myśl Może zamiast obwódki bukszpanowej pomyśleć o cisowej i cis w formie wyższego żywopłotu powtórzyć zamiast hortensji odgradzającej warzywniak... Oczywiście to taka lużna myśl
Biale bombki jeszcze kilka lat temu byly nie do dostania.wiem bo takie.sobie wtedy wymyslilam i musialam sie naszukac.na.szczescie teraz z tym lepiej. Za komplementy jedynie podziekuje bo nie wiem co napisac...