Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 17:55, 13 lis 2015

Dzisiaj już jest trochę lepiej choć charczy mi w gardle i nos mam nadal zawalony, dobrze że temperatury już nie mam. Dzięki za troskę, Bogdziu, Rozark, Ren133, Siakowa, Krys, Popcorn, Zielona. idzie ku lepszemu choć dziś próbowałam w południe wyjść pograbić liście w ogrodzie ale nie dałam rady...słaba jestem, pocę się jak bym nie wiem jaką ciężką pracę robiła, trudno....ogród musi poczekać..

Krys 20:27, 13 lis 2015

Bogdzia napisał(a)
Małgos zdrowiej szybko bo 5 grudnia do Ciepłuchy sie wybieramy a potem może gdzies na kawke wejdziemy .Musisz byc.

polinka 22:18, 13 lis 2015

Małgoś, ogród poczeka W najbliższym czasie zimy nie zapowiadają, to jeszcze posprzątasz a Ty uważaj na siebie!

Buziaki i zdrówka życzę
Margarete 00:01, 14 lis 2015

Krys napisał(a)

Wiem od Bogdzi że to m.in.ty Krysiu nakręciłaś temat wizyty u Ciepluchy...
Już się cieszę na to spotkanie.
Margarete 00:05, 14 lis 2015

polinka napisał(a)
Małgoś, ogród poczeka W najbliższym czasie zimy nie zapowiadają, to jeszcze posprzątasz a Ty uważaj na siebie!

Buziaki i zdrówka życzę

Dzięki Jolu - cały tydzień siedzę w domu i patrzę przez okno jak liście szaleją po ogrodzie i szlag mnie trafia...a u mnie las za płotem więc jest co grabić....ale siły nie mam, więc poczekam jeszcze. Masz rację zdrowie ważniejsze
Krys 11:29, 14 lis 2015

Margarete napisał(a)

Wiem od Bogdzi że to m.in.ty Krysiu nakręciłaś temat wizyty u Ciepluchy...
Już się cieszę na to spotkanie.

Małgosiu byłyśmy dzisiaj z Bożenką i nową Anią u Ciepłuchy tylko wariatki ogrodowiskowe kupuja w listopadzie rh ,jestesmy zaproszone na 5.12 choc jak Ania powiedziała dywanu specjalnie dla nas rozkładac nie będą ,smiała sie jak powiedziałam ,że my z Ogrodowiska
Kupiłam Petera Tigerste szt.2 i Jana III Sobieskiego i 4 azalie Marucha i jak ja teraz to wsadze jak wieje niemiłosiernie zimny wiatr ,to wszystko przez Bożenkę
Juz sie ciesze na spotkanie 5 grudnia

zdrówka Małgosiu
Bogdzia 12:01, 14 lis 2015

Krys napisał(a)

Małgosiu byłyśmy dzisiaj z Bożenką i nową Anią u Ciepłuchy tylko wariatki ogrodowiskowe kupuja w listopadzie rh ,jestesmy zaproszone na 5.12 choc jak Ania powiedziała dywanu specjalnie dla nas rozkładac nie będą ,smiała sie jak powiedziałam ,że my z Ogrodowiska
Kupiłam Petera Tigerste szt.2 i Jana III Sobieskiego i 4 azalie Marucha i jak ja teraz to wsadze jak wieje niemiłosiernie zimny wiatr ,to wszystko przez Bożenkę
Juz sie ciesze na spotkanie 5 grudnia

zdrówka Małgosiu

Krysiu a ładnie to tak na mnie winę zwalac? Przecież ja Cie nie namawiałam , sama u mnie w watku na zakupy chciałas jechac, dowód tam jeszcze jest.U mnie tez wieje okropnie. Postawiłam doniczki na przymiarkę i zaraz eMa muszę zdyscyplinowac zeby sadził. Małgos nie wychodz z domu , bardzo wieje. Buziaki.
PS. Nowa Ania śliczna dziewczyna.
Krys 17:49, 14 lis 2015

Bożenko to dzięki Tobie i Twojemu ogrodowi,niedościgniony wzór do naśladowania ,ale musze sie pospierać
rozark 20:22, 14 lis 2015

Margarete napisał(a)

Dzięki Jolu - cały tydzień siedzę w domu i patrzę przez okno jak liście szaleją po ogrodzie i szlag mnie trafia...a u mnie las za płotem więc jest co grabić....ale siły nie mam, więc poczekam jeszcze. Masz rację zdrowie ważniejsze

to nie grab tylko kosiarką zbieraj
11stokrotka 21:02, 14 lis 2015

Małgosiu, pozdrawiam