Ja też w tym roku po cięciu bukietowych eksperymentuję z sadzonkami. 2 tygodnie temu wsadziłam ścięte patyczki do ziemi i czekam czy puszczą korzonki.
Jednakże Sebek ochłodził mój optymizm: mówi, ze jemu się nie udało, nawet z wody. Poleca natomiast rozmnażanie odkładami.
Ponoć przez patyczki dobrze się ukorzeniają hortensje drzewiaste (Annabel).
Piękne świerki. Sporo się napracowałaś
Uwielbiam ogrody świeżo po posadzeniu roślin - niosą obietnicę bujnej przyszłości
Też mam nadzieję, ze za pięć lat poczytam żale, jak to ciężko się je przycina
Ja mam wrażenie, ze ogólnie fora jako takie robią się mniej popularne. Ludzie przenoszą się na FB. Ja w cytacie, który gdzieś przeczytałam i wydaje mi się trafny: pełno tam aktorów a niewiele widzów Na forum trzeba jednak wysilić się na jakiś kontakt, napisać coś do drugiej osoby. Strasznie mi szkoda, ze jednak słowo pisane okazuje się słabsze od obrazków
Staram się rozciągnąć czas, by starczyło na wszystko Teraz muszę być jeszcze bardziej efektywny, by za pracą nadążyć I jeszcze jeden "projekt" mam w planach Właściwie to kilka, ale ten jeden związany tylko i wyłącznie ze mną
Witaj Sebku. Miło było Cię poznać na Gardenii.
Marzę o takiej fazie, kiedy będę ograniczać...
Na razie to będę kopać...
Jeszcze się pochwalę, że na Gardenii kupiłam orlika Barlow Black z tej serii, którą wzbudzała zachwyt w Twoim ogrodzie.