Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 11:06, 28 lut 2016

Do góry
Flower1 napisał(a)
Witam ,chcialam sie przywitac

Cześć Madzia
Coś jeszcze, coś więcej... 11:05, 28 lut 2016

Do góry
Kuba napisał(a)
Co ten telefon wyczynia ma być Sebuś

Wybaczam!
Coś jeszcze, coś więcej... 11:05, 28 lut 2016

Do góry
Kuba napisał(a)
Sebum cieszę się że poznałam Cię osobiście

Mi też bylo bardzo miło
Coś jeszcze, coś więcej... 11:03, 28 lut 2016

Do góry
Kasik napisał(a)
Jak widzę na Gardenię dotarłeś? I co jak wrażenia? Ja miałam mieszane uczucia będąc pierwszy raz, ale dlatego, że to były moje początki w ogrodzie i myślę, że czegoś innego się spodziewałam. Dziś wiele innych aspektów wystawy miałoby dla mnie znaczenie.
Tego nie można traktować jak wyjazd na zakupy

No i co ważne- spotkanie fajnych ludzi dopełnia całość.

Gardenia? Jechałem dla spotkania Wg mnie są coraz bardziej ukierunkowani na ludzi z branży niż zwykłych śmiertelników Jeden dzień dla publiczności sprawił, że tłum był ogromny, gdybyśmy nie byli wcześnie to pewnie nic byśmy nie obejrzeli Jednak można było zobaczyć nowości i ciekawe rozwiązania, ale... do domu Być może nawet parę wykorzystam, ale o tym...może kiedyś
Coś jeszcze, coś więcej... 10:53, 28 lut 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Dzieki za mily dzien i za sadzonke i za inspiracje juz badam temat

No ja myślę! Tylko co tam umieścisz? Nie za proste, niezbyt wbijajace się w oczy i jeszcze powoli rosnące by to musiało być
Gardenia 2016 10:41, 28 lut 2016

Do góry
Alicja169 napisał(a)
Jak miło czytać Wasze wrażenia. Jedno jest pewne, że spotkanie grupy "zakręconych Ogrodniczan" ma nieodparty urok.
Następnym razem musimy załatwić znaczki rozpoznawcze. W postach z dawnych lat czytałam, że Danusia miała znaczki z logo Ogrodowiska. Warto do tego wrócić. Można nawet samemu coś takiego przygotować, uprzednio prosząc Danusię, aby pozwoliła skorzystać z tego logo.
Dla wszystkich, których nie spotkałam

Aha, jest jeszcze jedna możliwość. Obdarzony słusznym wzrostem i przez to zauważalny Sebek jako znak rozpoznawczy.

Nie wiem czy logo opatentowane, ale ogrodowisko jest na pewno nim objęte
Proponuje po prostu... wziąć do siebie numery telefonów i zadzwonić jak juz się będzie My tak zrobiliśmy z Asią W sumie drugą i ostatnią? imprezą tego typu w Polsce jest zieleń to życie - reszta zlotów zazwyczaj juz odbywa się w ogrodach Wiec tam znaków rozpoznawczych nie trzeba
Gardenia 2016 10:28, 28 lut 2016

Do góry
Jak miło czytać Wasze wrażenia. Jedno jest pewne, że spotkanie grupy "zakręconych Ogrodniczan" ma nieodparty urok.
Następnym razem musimy załatwić znaczki rozpoznawcze. W postach z dawnych lat czytałam, że Danusia miała znaczki z logo Ogrodowiska. Warto do tego wrócić. Można nawet samemu coś takiego przygotować, uprzednio prosząc Danusię, aby pozwoliła skorzystać z tego logo.
Dla wszystkich, których nie spotkałam

Aha, jest jeszcze jedna możliwość. Obdarzony słusznym wzrostem i przez to zauważalny Sebek jako znak rozpoznawczy.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 23:00, 27 lut 2016

Do góry
blyxa napisał(a)

O właśnie miałam pytać jak kwiaty w donicach. Widzę, że się trzymają. Miałam iśc za Twoim przykładem i obsadzić, ale jednak się wystraszyłam przymrozków i prymulki stoją na parapecie w domu.

Sebek - dzięki bóstwom zimy za Twój wpis. Przynajmniej wiem, ze nie jestem sama ze śniegiem. Bo jak patrzę na te zdjęcia krokusów to depresji dostaję

Prymulkom przymrozki zmroziły listki ale daja sobie rade. Chyba musisz jeszcze ciut poczekac bo u mnie zwykle ze dwa tygonie wczesniej jest ciepło w stosunku do innych rejonów
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:56, 27 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Wiosna u Ciebie zaawansowana U mnie w ogrodzie 15 cm śniegu )leży - dobrze, że byłem na tej gardenii, bo depresji bym dostał
Miłego!

Sebek dobrze ze sie zrelaksowaleś na Gardeni.
Mi czasu zabrakło....
Gardenia 2016 22:38, 27 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

A ja widziałem bociany i to trzy... To zły znak Ale ze znacznej odległości i ciągle mam nadzieję, że to żurawie były
Sebuś taki duży chłopak i bocianów sie boi
Gardenia 2016 22:35, 27 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

To nie moja - to Napii?
Ciut mnie przeraza, że byłem dzis znakiem rozpoznawczym grupy ogrodowiska Choć jak patrzę na swoje zdjęcia to coraz bardziej skłaniam się do wizyty u Gojdzia
noooo bo Ty weterana choć młody Trudno Cię nie poznać !!! a baleriny były?
Typografia ogrodu 22:31, 27 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

ciii!
Jak tam murki?

Murki stoją!
M dzis (choc nie tylko dzis byl bohaterem w swoim domu i ogrodzie) zonka na gardeni,dzieci chore ale zaopiekowane a do tego w ogrodzie wglebnik wymurowany do konca.zuch z Niego
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:46, 27 lut 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
To kiedy najszybciej można się spodziewać? Relacja juz z miejsca na bieżąco?

Nie posiadłam jeszcze takiej umiejętności ... jak Sebek czy Asia
Gardenia 2016 21:45, 27 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Na karną pszczole Cię wyślemy

Kto w ogóle ma zdjęcie Przemka jak ją... dosiadł

Ja - ale musicie poczekać do poniedziałku - jak dorwę się do mojego kompa z PS-em

Dziękuję Wszystkim za cudownie spędzony dzień w Waszym Towarzystwie i przeurocze spotkanie
Fotki dorzucę... później
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:43, 27 lut 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Mimo nocnych przymrozków kwiatki jakoś dają radę ale ni powalają na kolana5

O właśnie miałam pytać jak kwiaty w donicach. Widzę, że się trzymają. Miałam iśc za Twoim przykładem i obsadzić, ale jednak się wystraszyłam przymrozków i prymulki stoją na parapecie w domu.

Sebek - dzięki bóstwom zimy za Twój wpis. Przynajmniej wiem, ze nie jestem sama ze śniegiem. Bo jak patrzę na te zdjęcia krokusów to depresji dostaję
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 21:43, 27 lut 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Czekam na fotki szpilek i męskich balerinek

Obcas nie zaliczony jako szpilki a balerinki Sebek skrzętnie chował w torbie
Gardenia 2016 21:41, 27 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

A ja widziałem bociany i to trzy... To zły znak Ale ze znacznej odległości i ciągle mam nadzieję, że to żurawie były

Latają nad Tobą
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:37, 27 lut 2016
Do góry
Sebek napisał(a)
Wiosna u Ciebie zaawansowana U mnie w ogrodzie 15 cm śniegu )leży - dobrze, że byłem na tej gardenii, bo depresji bym dostał
Miłego!

coś ty?? ..śnieg??? ..dzisiaj?...ma być ale środę chyba? ...u mnie nie ma śniegu od 3 dni.. prace ogrodowe ruszyły nawet wiatr w oczy nie wiał
Gardenia 2016 21:32, 27 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

No cóż, masz dobry gust i tyle

chociaż coś
za to Ty nie dość, że gust to jeszcze prezencje i popularność

Warmia napisał(a)

A mnie Przemek uświadomił, że byłaś Stwierdzam, że za krótkie było to spotkanie

Stanowczo za mało czasu było

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za spotkanie i mam nadzieję następnym razem uda mi się porozmawiać ze wszystkimi.
Coś jeszcze, coś więcej... 21:23, 27 lut 2016

Do góry
Zagajanka napisał(a)

Ja to miałam bliziutko - tylko 2,5 godziny.
Byłam w domu chyba nawet wcześniej niż ty

Fakt
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies