Reniu, temperatury u nas sprzyjają, gnojówka ładnie się pieni, za kilka dni bedzie pierwsze w tym sezonie podlewanie i myślę, że rośliny jeszcze bardziej ruszą po takiej dawce azotu
Jolu
Chyba więcej w tym radości To fakt duże drzewa tak zmieniają obraz ogrodu, ze potrzeba kilku dni aby się przyzwyczaić ... z cięciem będę ostrożna ... wytnę te drobne gałązki przy pniu i ocenicie czy tak może zostać Trochę mi teraz do tego zestawu tulipanowiec nie pasuje ale mam już na niego pomysł i zastanawiam sie czy magnolia nie byłaby dobra jako zamiennik?
Ameli
Buksy podlałabym florovitem albo sypnęła azofoski i dobrze podlała A zobacz wcześniej czy mają mokro czy może jednak za sucho? Jakoś tak nie widzę przyrostów ...
Co Ty Asia tu piszesz jakiś przymrozek ma byc? caly dzień dzisiaj taki zapierdziel byl że zapomniałam pogodę sprawdzić ... powinnam się bać?
Twoje cale w kwiatach
Nie ma za co Małgosiu Miło mi, że tak odbierasz mój ogród Do porządku to mu jeszcze daleko ale przez ten sezon i tak sporo się działo a ogród bardzo sie zmienił Porządek może w końcu zapanuje jak ogarniemy wgłębnik i obecnie przerabianą rabatę A trawniczek odetchął nieco po zimie ale jeszcze się zbiera Szkoda, że tak krótko byłyście ... ale mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie uda sie na dłużej spotkać u mnie
Buziaki