Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Iwony II

Ogródek Iwony II

Iwk4 22:25, 22 kwi 2016

Kuba napisał(a)
Jejku przyszlam na zdjęcia a tak muli że nic się nie otwiera
Jutro przyjdę jeszcze raz

Zapraszam
Zapomniałam tylko trawę skosić ... A właściwie czekam na e-Ma jutro. To jego działka, odkąd kupił kosiarkę spalinową, ja nią nie lubię kosić ...
Luki 00:14, 23 kwi 2016

U Ciebie wiosna bardzo radośnie wygląda Nie wiem czemu, ale zazwyczaj też szybko się odkochuję gdy widzę podobne tabliczki, chcociaż ostatnio za taką sumę widziałem buka Rohan Obelisk... cudny okaz, ale mam z nim 3 problemy: transport, miejsce i fundusze
Będę nadawać w poniedziałek, jeszcze dam znać
Zana 00:16, 23 kwi 2016

I znów będę się zachwycać Twoją jabłonką. Ale złotokapu u Ciebie jakoś nie kojarzę, gdzie Ty go masz? Cyprysiki śliczne kupiłaś.
Napia 00:22, 23 kwi 2016

Dopiero teraz odnalazłam Twój wątek Pozdrawiam, zaznaczam i zaczynam od początku
olga80 07:33, 23 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)

Tereniu, jak będziesz miała miejsce, jabłoń sobie kup. Warto dla kwiatów, liści, owocków ozdobnych
Hortensja jest u mnie kilka lat. Na początku miałam tam róże pnącą, ale nie dawała rady ... Hortensja ładną zieleń daje latem ...

Zleciłam córci, by mi kupiła takiego Clematisa Jackmanii... jak twój . Ciekawe, czy dostanie jutro, bo dziś nie poszła

Iwonka u mnie miejsca pod dostatkiem Zamówiłam sobie teraz buk purple fountain mam plan na niego dodam hortensje, rozplenice i kulki z berberysów oczywiście tych bordowych
Daj znac czy dostanie córcia climka jak nie to zobaczę jeszcze u nas jak będzie to podeślę go do Ciebie
anka_ 07:37, 23 kwi 2016

Iwonko ogród jak zwykle zachwyca, ale hortensja pnąca po prostu cudeńko.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Anda 15:21, 23 kwi 2016

Jabłonka tez mi sie podoba. Nie wiesz przypadkiem, co to za odmiana?
Po ogrodzie pospacerowalam i pozachwycalam sie kwitnacymi kwiatami
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
inag 19:30, 23 kwi 2016

Przyszłam na zwiady co nowego u Ciebie i widzę, ze nie marnujesz czasu
Tulipany piękne, jabłonka jak i wszystko inne również Oj, czekam aż zakwitnie i pokaże na coją stać
kasja83 20:20, 23 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)

Zapraszam
Zapomniałam tylko trawę skosić ... A właściwie czekam na e-Ma jutro. To jego działka, odkąd kupił kosiarkę spalinową, ja nią nie lubię kosić ...

ja za to uwielbiam kosić kosiarką każdej maści:'D
A Twoje fotki jak zwykle powalają-generalnie mam wrażenie, że jest cieplej niż u mnie.
ren133 00:29, 24 kwi 2016

Iwk4 napisał(a)
W zeszłym roku mojej hortensji pnącej dałam w nogi kompostu i obornika ...
Ma mnóstwo pąków ...

Iwonko
Fajną masz tą hortensję