Jolu
Chyba więcej w tym radości To fakt duże drzewa tak zmieniają obraz ogrodu, ze potrzeba kilku dni aby się przyzwyczaić ... z cięciem będę ostrożna ... wytnę te drobne gałązki przy pniu i ocenicie czy tak może zostać Trochę mi teraz do tego zestawu tulipanowiec nie pasuje ale mam już na niego pomysł i zastanawiam sie czy magnolia nie byłaby dobra jako zamiennik?
NOOO Pani kochana, drzewka jak malowane
AM bym nie cięła w tej chwili chyba, żeby nie uszkodzić tych nowych przyrostów. Ja w tym roku chyba żegnam się z FC i AM, mam dość odsadzania corocznego
Cudownie te świdośliwy się wkomponowały w otoczenie. Wielgachne sa i od razu robią efekt
Ja bym ich teraz nie cieła, albo zimą albo dopiero po przekwitnieciu i wypuszczeniu lisci, pewnie pod koniec maja. Ale trzeba poradzić sie mądrzejszych.
Ps. Przez Naiwgatorke i Ciebie wszędzie teraz widzę Lamrcki i okazuje sie ze nawet pod pobliskim centrum handlowym jest chyba z 10 posadoznych. Będe podziwiać
Uda Ci się , nie ma się co zrażać komentarzami. Ja ciągle wysłuchuję docinków a propos murów od poMa, zamurujesz nas, no to gdzie kolejny mur budujesz itp, a później się co jakiś czas wygada, jak to w pracy opowiadał o wylewaniu fundamentów .
Bardzo dorodne egzemplarze, jak buchną kwieciem będzie szał . Też zostawiłabym im te najgrubsze pędy, ale dla bezpieczeństwa lepiej podpytać kogoś doświadczonego, ja nawet ich na żywo nigdy nie wiedziałam .