W Panu Tadeuszu w tomie czwartym opisane było "Zręczne użycie tabakiery zwraca dyskusję na właściwą drogę" - zatem jak znów zaczniemy u Ciebie trajkotać bez sensu to już wiesz czym nas masz do pionu przywrócić
1 albo 3 Umbrosa wg mnie zleje się z bukszpanem...
Jeśli nie ma palącego słońca na rabacie to możesz dwie wersje, hak jest patelnia to trójka zostaje Brązowe trawy świetnie grają z kulami
Sebuś przemyślałam, nie dam rady. Nie dość ze tydzien w pracy zapowiada się szalony, to jeszcze w sobotę mamy imprezę u znajomych. Zaliczyc Gardeni jednak nie dam rady, spakowac sie, przygotować dom dla córki i psa na nasz wyjazd....
Wszyscy tutaj tak robią, że czytają nie wypowiadając się ... bo nie sztuką jest gadać o ogrodzie ale przede wszystkim działać w nim ... a mamy jeszcze rodzinę, znajomych i pracę. Widzisz Ty też masz dobrze ze swoim eMem Mój wybiera bardziej ambitne zajęcia ... Tujek nie chce czyścić
Muszę się zaraz zorientować w dostępności i cenie wypożyczenia takiego odkurzacza
Dziękuję Ci Iwonko za info
Szu szu to ja dziś miałem z kijem jak iglaki otrząsalem ze śniegu - spadło go od wczoraj prawie 30 cm... I choć kiedyś to była norma, to dziś z niedowierzaniem patrzyłem na ten widok za oknem Oby się tylko te jałowce podniosły, jak nie to sonda pod tytułem "wyrównywanie żywopłotu" dojdzie do skutku Wbrew mojej woli
Pozdrawiam Was mega zimowo i lecę konserwować powierzchnie płaskie w domu