Wszyscy tutaj tak robią, że czytają nie wypowiadając się ... bo nie sztuką jest gadać o ogrodzie ale przede wszystkim działać w nim ... a mamy jeszcze rodzinę, znajomych i pracę. Widzisz Ty też masz dobrze ze swoim eMem Mój wybiera bardziej ambitne zajęcia ... Tujek nie chce czyścić
Muszę się zaraz zorientować w dostępności i cenie wypożyczenia takiego odkurzacza
Dziękuję Ci Iwonko za info
Dziękuję Dla mnie to zaszczyt słyszeć z Twoich ust takie miłe słowa To prawda chłonę jak gąbka wszelkie cenne rady na temat ogrodu ... starałam się jak umiałam ... i cieszę się bardzo, że eM tak mocno zaangażował się w sprawy ogrodu ... i mam nadzieję, że tak mu zostanie i w tym roku dokończymy wszystko co sobie zaplanowałam
Opuchlaki to zmora mojego ogrodu Obawiam się, że znowu się u mnie pojawią ... dlatego też tak chętnie poszerzam rabaty ... bo najbardziej dają popalić trawnikowi
Tyle usłyszałam pozytywów na temat bergenii, że na na pewno w tym sezonie znajdę dla nich miejsce
No nie nooo ... Iwonko po prostu się zaczerwieniłam ... miłe są bardzo takie słowa uznania ... aż nie wiadomo co powiedzieć ... chyba nie przyzwyczajona jestem do pochwał? ... To może ja też zaraz zrobię sobie kawkę i napiję się razem z Tobą ...