Ania jak milo czytać takie fajne słowa ale równo to Ja nie mam. Zdjęcia okropnie oszukują. Niemniej cały teren rownalam sama, Grabie i z desek zbity tzw krzyż to były moje narzędzia pracy. Prawie na kolanach chodziłam. Mam dużo nierówności, górek,dziurek etc. Poza tym w sumie w 4 różnych czasach robione było więc każda ta część jest inną. Obecnie już wiem, ze jak bede na wiosnę coś robiła to tylko dosiewki z jednej i tej samej trawy jaka obecnie sieje.
Ania buksów bym nie dosadzała, ładne będziesz miała kule i będą wyeksponowane.
a jeśli chodzi o wypełniacze to po pierwsze zapisałam sobie wszystkie bo mega gatunki wybrałaś a po drugie to poczekam na radę Tosi bo masz profesjonalne wsparcie to chyba nie ma co się wtrącać
cześć Monika, super mieć juz taki dojrzały ogród. pięknie masz wiesz?
jak myslisz można tuje danica przyciąć w prostopadłościan?np z 4szt zrobić taką skarpetę pod drzewem?
taaa, jasne
Coś słabo wierzysz w swoje możliwości, już dużo zrobiliście, zapowiada się bardzo ładny ogród, jak te wszystkie róże przy tarasie zakwitną to będzie szał!
hahahah no to masz wesoło
moja pewnie na wakacje zacznie chodzić to mamy jakieś 2 m-ce żeby jakiś plac zabaw zrobić..
na szczęście wytrzymuje w wózku bo inaczej dopiero po 7 bym mogła działać
Superancko, a pomocnica moja też dopiero co taka była... teraz to szkodnik pierwszej wody Obecnie jeździ z taczka i wywozi piasek z piaskownicy na schody przed domem wrr... a za nią lata suka skora do "pomocy".
dzisiaj kręgosłup juz odpuścił to troszkę popracowałam, posadziłam limki
z pomocnicą
grujecznikom em dał dodatkowo poprzeczkę bo wieje okropnie
zrobiłam obchód śladami nornicy, trutki nie biorą to nie wiem chyba się wyniosły..