Dwie to mają pewne bo z tamtego roku ...
Tak się zastanawiam czy tych dwóch nie kupić a jednej poszukać w innej szkółce...
Jak myślicie - dobry czy zły pomysł???
ładny żywopłocik bukszpanowy, deszcz mu dobrze zrobi!
Dobrze, że nie zdecydowałaś się na te Nigry co dopiero kopane, lepiej szukać dłużej a żeby pewne rośliny były.
ja jutro muszę się swojemu porządnie przyjrzeć, wczoraj listków jeszcze nie było, dziś akurat mu się nie przyglądałam, ale nawet jesli liści jeszcze nie ma, to na pewno lada dzień
W przyszłym tygodniu prawdopodobnie dojdzie przesyłka z trawami przeznaczonymi głównie na przedpłocie, więc lada dzień front moich robót się tam przeniesie, ale jeszcze wcześniej trochę prac porządkowych na rabatach.
Poli, jak Wy ten siarczan potasu zapodajecie buksom?
Jutro mi przyjdzie worek 25 kg, który kupiliśmy do trawnika (zgodnie z zaleceniami stacji Chem-Rol), ale skoro buksom dobrze robi to chciałabym go też użyć w tym celu.
fajnie Ci wyszło z tymi bukszpanami, ja w zeszłym roku po ścięciu trochę ścinek dałam w wolne miejsca w okrągłe obwódki bukszpanowe pod Umbrami i przyjęły się, a nawet do ukorzeniacza nie wsadzałam.
Buchnęła u Ciebie wiosna, a właściwie to już u wszystkich buchnęła, ja wieczorem olejowym popryskałam, to co jeszcze w pąkach było.
Dziękuję Edytko.
Dopiero teraz doceniam wszystkie rzeczy zostawione na kiedyś mi się przydadzą Fajnie, że masz rury Ja dzisiaj całe moje miasto powiatowe zwiedziłam w poszukiwaniu odpowiednich rur.
Ja mam grupę takich roślin, które poukrywałam pod serbami, właśnie barwinek jest jedną z nich.
Ale ja widziałam wiele takich miejsc, gdzie barwinek właśnie tworzy dywan, może po prostu Twój potrzebuje więcej czasu.