Przypominam o zaległej rewizycieBardzo jestem ciekawa, że będzie tam zmiana, chyba cię nawet na to namawiałam, masz sezon jesienny, przemyśl, bo lubisz zmieniaća z drzewami to juz trudniej; siewki czekają
Wiesz, ja cały czas zbieram inspiracje na tą moją część gospodarczą i marzy mi się tam busz z brzozami...taki leśny zakątek ale jak na razie nie wiem jak temat ugyżć
Siewki z chęcią przyjmę, jak dojdziemy do etapu realizacji to rozplenice będą już duże. Ale to na spokojnie Irenko jak się spotkamy
Kupuj, kupuj! Ja też się długi czas zastanawiałam czy sadzić w tym roku cebulowe a eM wczoraj jak usłyszałam, że kupiłam 100 czosnków to stwierdził, że mogłam więcej...
Cześć Czytam, że Marta zaraża kolejną ogrodniczkę gracilimusami
Też jestem za grackami! Ja u siebie stworzyłam gęsty żywopłot jako zasłona placyku wypoczynkowego i jestem bardzo zadowolona
A u Ciebie sąsiad ma już ładny żywopłot więc myślę, że trawy to dobry wybór
Kokoszka, nie było tak zle! A ja z tych co za każdym razem u stomatologa mdleją. Dostałam 3 zastrzyki i powiem Ci, że więcej się nadenrwowałam niż to było warte. Ból w skali od 1 do 10 oceniam na 5 i może 10 s.trwał.
Zdjęcie bardzo ułatwia resekcję. Kolega stomatolog tłumaczył mi, że dzięki niemu widzi jak ma się zabrać za tego zęba i dlatego to wszystko trwa kilka sekund.
Życzę dobrego chirurga!