U mnie w to lato taka była kolejnosc najpierw glowkowate potem hortki. Ale mysle, ze to nie jest szablon dla wszystkich ogrodow. Moga tez piekniec rownoczesnievwystarczy ze glowkowate z jakiegos powodu sie spoznia
Liscie powoni swietnie wygladaja ...ja mam tylko jeden mlody ped ale jest zielony. Zreszta u mnie wszystko jest zielone. Jak patrze na te sliczne czerwone kolorki az mi szkoda ze u mnie tak nijak
Lawa klimatyczna ale mnie zaintrygowal wpis o zielonych kaflach na piecu, to musi byc cudo jeszcze takie stoja w kamienicach wszyscy teraz o nie dbaja jak o perelki probujac nawet nowoczesne wnetrza wkomponowac w te piece
Były plany zakupu 4 kul cisowych, ale chyba jednak przełożę to na wiosnę - ostatnio złapałam mega lenia ogrodowego, tylko te cebule muszę posadzić i pass.
Dominika ja tez mam mam taka gruzowata ziemie od strony sasiadki nie lubie tam sadzic , ale zrobilismy takacspecjalnie dla lepszego drenazu bo nam nas zawsze lekko zalewac bedzie,. A tulipany wiosna wzeszły. Moze przekop czesc albo zrob wieksze dolki i nasyp troche ogrodowej