Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

lojalna_ 12:34, 15 paź 2015

Liscie powoni swietnie wygladaja ...ja mam tylko jeden mlody ped ale jest zielony. Zreszta u mnie wszystko jest zielone. Jak patrze na te sliczne czerwone kolorki az mi szkoda ze u mnie tak nijak
sylwia_slomc... 13:02, 15 paź 2015

lojalna_ napisał(a)
Liscie powoni swietnie wygladaja ...ja mam tylko jeden mlody ped ale jest zielony. Zreszta u mnie wszystko jest zielone. Jak patrze na te sliczne czerwone kolorki az mi szkoda ze u mnie tak nijak

No jak nijak jak ślicznie u Ciebie kawał roboty zrobione i efekt cudny jest, W ramach koloru na jesień dosadź red barona i już będą czerwienie, żurawki też mi u Ciebie pasują, ale ja się nie znam bo mój ogród w innym stylu
Agania 14:05, 15 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
A tu udowadniam , że hakuro nishiki nawet jak się zestarzeje może być ładna ta ma ok 15 lat

a teraz wyobraźcie sobie jaka jest ładna wiosną

Moja też staruszka, ale Twoja ma ładniejsza koronę, a masz zdjęcia z wiosny?
Agania 14:16, 15 paź 2015

I co śnieg spłynął z deszczem
U mnie z astrów i traw to już też wspomnienie zostało, catalpę już eM podwiązał, a do Horstmena, to musimy liny kupić, jest cześciowo złamany spróbujemy w sobotę mu pomóc.

Piękna ta hosta, ma takie błyszczące liście i jeszcze tyle zieleni

Masz już dużo drzewek i jakie kolorowe, wychodzę z petycją może dasz opisy pod drzewkami, bo nie wszystkie da się rozpoznać
Pozdrawiam
abiko 14:26, 15 paź 2015

teraz to wspomnienie

a ja się piszę jak będziesz miała za dużo na te niskie niebieski, ja mam białe na wymianę
Len niebieski.. dobrze widziałam super..
lojalna_ 14:28, 15 paź 2015

No jak nijak jak ślicznie u Ciebie kawał roboty zrobione i efekt cudny jest, W ramach koloru na jesień dosadź red barona i już będą czerwienie, żurawki też mi u Ciebie pasują, ale ja się nie znam bo mój ogród w innym stylu

Red baron jako jedyny u mnie czerwienia cieszy wiesz ja mam klopot z tym ze chociaz powinno juz byc czerwone to nie jest, bo mam klony, derenie , moje milorzeby zielone nie zolte i tska zielona ta jesien u mnie ale czekam cierpliwie
Milka 14:31, 15 paź 2015

Był śnieg i nie ma tak patrze, tos ty już tych drzew sporo nasadziłaś i na dodatek każde sie przyjmuje och niedługo bujnie to na maksa
sylwia_slomc... 15:36, 15 paź 2015

Agania napisał(a)

Moja też staruszka, ale Twoja ma ładniejsza koronę, a masz zdjęcia z wiosny?

To nie moja tylko sąsiadki, ale pozwoliła cyknąć fotkę to i wiosną cyknę
sylwia_slomc... 15:37, 15 paź 2015

Agania napisał(a)
I co śnieg spłynął z deszczem
U mnie z astrów i traw to już też wspomnienie zostało, catalpę już eM podwiązał, a do Horstmena, to musimy liny kupić, jest cześciowo złamany spróbujemy w sobotę mu pomóc.

Piękna ta hosta, ma takie błyszczące liście i jeszcze tyle zieleni

Masz już dużo drzewek i jakie kolorowe, wychodzę z petycją może dasz opisy pod drzewkami, bo nie wszystkie da się rozpoznać
Pozdrawiam

Fotki z przed śnieżycy, a opisy dodam ok
sylwia_slomc... 15:39, 15 paź 2015

abiko napisał(a)

a ja się piszę jak będziesz miała za dużo na te niskie niebieski, ja mam białe na wymianę
Len niebieski.. dobrze widziałam super..

Jak im bedzie dobrze u mnie to może wiosną będzie co podzielić ja nie mam białych, tylko przypomnij bo wiesz skleroza