Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Tu ma być ogród :) 22:43, 31 mar 2016

Do góry
MAD napisał(a)

O! To przetestuję. Moje w pierwszym roku po posadzeniu zakwitly wszystkie (miały po kilka liści). Były wykopywane, przesuszane i sadzone jesienią. Teraz część wyrosla z jednym liściem i pączków kwiatowych nie widać.

o to Ty się narobiłaś przy tych tulipanach, oby zakwitły, bo szkoda by było gdyby tyle starań i pracy poszło na marne.
Tu ma być ogród :) 22:41, 31 mar 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Już zakupione? Szybko działasz! Będzie cudnie

Nooo, trochę tak przez przypadek to wyszło, ale jestem zadowolona, a eM wrócił z pracy wieczorem obejrzał i stwierdził, że dwa komplety powinnam kupić i niewiele myśląc pojechał po drugi
Tu ma być ogród :) 22:37, 31 mar 2016

Do góry
Pluszakowa napisał(a)
A gdzie te doniczki znalazłaś? I po ile jeśli można wiedzieć bardzo ładne

zajrzyj na prive
Tu ma być ogród :) 22:31, 31 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

A czytałyście, że jak tulipany od początku pojawiają się z dwoma listkami to znak, że będą kwitły co roku, jak wychodzi jeden listek to zakwitną tylko w pierwszym roku - ktoś to ostatnio pisał w jakimś wątku i ponoć to się sprawdza.

O! To przetestuję. Moje w pierwszym roku po posadzeniu zakwitly wszystkie (miały po kilka liści). Były wykopywane, przesuszane i sadzone jesienią. Teraz część wyrosla z jednym liściem i pączków kwiatowych nie widać.
Tu ma być ogród :) 17:54, 31 mar 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

to tez blisko ja 12-15 moze

co prawda eM pracuje w tym mieście co sklep i codziennie go mija, ale po pracy to już donic mogło nie być, no i wolałam sobie sama pooglądać dokładnie przed zakupem.

Tu ma być ogród :) 17:46, 31 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

jakieś 20 km od domu.

to tez blisko ja 12-15 moze
Tu ma być ogród :) 17:36, 31 mar 2016

Do góry
To fajnie dziewczyny, że donice się Wam spodobały, cieszy mnie to
Tu ma być ogród :) 17:31, 31 mar 2016

Do góry
Kasya napisał(a)
a daleko masz sklep ?

jakieś 20 km od domu.
Tu ma być ogród :) 17:25, 31 mar 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

fajne, prawda ?

bardzo... dzięki za cynk, musiałam się zwijać z tym wyjazdem, bo jak dzwoniłam przed południem to było jeszcze tylko 3 komplety
Tu ma być ogród :) 17:22, 31 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Na murku nic się nie ustawi bo on ma spadek i to niemały, więc donice zsunęłyby by się na chodnik.
Rozważałam opcje z donicami w kształcie sześcianów i prostopadłościanów, ale nie wyglądało to dobrze, więc tych zdjęć nawet tu nie pokazywałam.

Ale w kwestii donic trochę się powinno wyjaśnić, bo właśnie wróciłam z takim kompletem jak wczoraj Kasya zakupiła.

Mogę je ustawiać i przestawiać ile wlezie i coś chyba wybierzemy

Nawet kwiatki do nich zakupiłam.
Ale musicie poczekać do weekendu, bo na graby musze być gotowa, donice zostaną na deser

fajne, prawda ?
Tu ma być ogród :) 17:09, 31 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)

jestes niemozliwa
ale jak możesz być tak bezlitosna i kazać czekać do weekendu!

no wiesz, teraz to ja przed wstawieniem fotek schody i drzwi musze umyć, wycieraczki pościągać, kostkę wypucować.... hihi
Tu ma być ogród :) 17:06, 31 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
a pokaz choć przekopany teren...
a do mnie Marta nie odpisuje coś...

jutro obfocę i teren i sadzonki

Mi też nie odpisywała, dlatego w końcu zadzwoniłam, ale obiecała, że do kompa dziś zasiądzie, to może i Tobie odpisze
Tu ma być ogród :) 17:05, 31 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

ups, to pokręciłam.
niech mi tylko włosy wyschna i ide te zawilce oblukać
Tu ma być ogród :) 17:03, 31 mar 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Na murku nic się nie ustawi bo on ma spadek i to niemały, więc donice zsunęłyby by się na chodnik.
Rozważałam opcje z donicami w kształcie sześcianów i prostopadłościanów, ale nie wyglądało to dobrze, więc tych zdjęć nawet tu nie pokazywałam.

Ale w kwestii donic trochę się powinno wyjaśnić, bo właśnie wróciłam z takim kompletem jak wczoraj Kasya zakupiła.

Ale musicie poczekać do weekendu, bo na graby musze być gotowa, donice zostaną na deser

jestes niemozliwa
ale jak możesz być tak bezlitosna i kazać czekać do weekendu!
Tu ma być ogród :) 17:02, 31 mar 2016

Do góry
magdaw napisał(a)
Jak się mogę w sprawie wycieraczki odezwać to ona wątpliwie ci to dekoruje, zastanów się czy nie wpuścić stalowej z gumą wycieraczki w bruk. jest prawie niewidoczna.

A masz taką? Zdjęcie mile widziane, nie wiem dokładnie jak taka wycieraczka wygląda i jak ją się mocuje.
Tu ma być ogród :) 17:01, 31 mar 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)
zabiorę głos donicowy mnie się ustawianie donic wewnatrz murka nie widzi jakoś. ...ja bym kupiła jakieś kwadratowe do wysokości muska i postawiła je na przedłużeniu murka ...nie w środku! i co najwyżej jeszcze jakieś skrzynki co da sie na murku postawić ...koniec kropka!

PS. wycieraczke dolną koniecznie większa/dłuższą musisz dać

Tu ma być ogród :) 16:51, 31 mar 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
ja mam hororine.i jeszcze roku nie maja

ups, to pokręciłam.
Tu ma być ogród :) 16:50, 31 mar 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Effa ja się też już trochę Edki boje ze mnie pogoni. Ja bym musiała zadzwonić czy na 15 tego będą już trafki które późno startują ...evergoldy i haconea bo chciałabym

spokojnie, nie będę bić, ostatnio sobie zastrzegłam, że może się zdarzyć, że ktoś może chcieć coś domówić.

Jeśli chcesz to o te pozycje mogę zapytać w mojej zaprzyjaźnionej szkółce, evergoldy zawsze mieli.
Tu ma być ogród :) 16:47, 31 mar 2016

Do góry
frezja napisał(a)

Dobry to znak ale ja zrozumiałam, że jak z jednym liściem to nie zakwitną w danym roku ) wolę wersję pierwszą...u mnie wszystkie mają liście..

jak dwa liścia od początku co zaczęły wychodzić z ziemi to dobry znak.
Tu ma być ogród :) 16:44, 31 mar 2016

Do góry
Efffa napisał(a)
co bedziesz dopisywać ciekawego, bo ja zamówienie modyfikowałam kilka razy i mam nadzieję , że już nic nie domówię., teraz jakbym chciała zmodyfikować to chyba bym sie Edytki już bała.

A czy ja taka straszna jestem? - jeśli sprzedawca nie będzie miał nic przeciwko, to dla mnie nie ma żadnego problemu

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies