Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

magdaw 15:05, 31 mar 2016

Jak się mogę w sprawie wycieraczki odezwać to ona wątpliwie ci to dekoruje, zastanów się czy nie wpuścić stalowej z gumą wycieraczki w bruk. jest prawie niewidoczna.
lindsay80 16:41, 31 mar 2016

siakowa napisał(a)
tylko przekompostowany

no taki sobie zażyczyłam, na razie zostawiłam worki, jutro odbieram z zawartością.

Graby też jutro odbieram, oj będzie się działo!
lindsay80 16:44, 31 mar 2016

Efffa napisał(a)
co bedziesz dopisywać ciekawego, bo ja zamówienie modyfikowałam kilka razy i mam nadzieję , że już nic nie domówię., teraz jakbym chciała zmodyfikować to chyba bym sie Edytki już bała.

A czy ja taka straszna jestem? - jeśli sprzedawca nie będzie miał nic przeciwko, to dla mnie nie ma żadnego problemu

lindsay80 16:47, 31 mar 2016

frezja napisał(a)

Dobry to znak ale ja zrozumiałam, że jak z jednym liściem to nie zakwitną w danym roku ) wolę wersję pierwszą...u mnie wszystkie mają liście..

jak dwa liścia od początku co zaczęły wychodzić z ziemi to dobry znak.
lindsay80 16:50, 31 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
Effa ja się też już trochę Edki boje ze mnie pogoni. Ja bym musiała zadzwonić czy na 15 tego będą już trafki które późno startują ...evergoldy i haconea bo chciałabym

spokojnie, nie będę bić, ostatnio sobie zastrzegłam, że może się zdarzyć, że ktoś może chcieć coś domówić.

Jeśli chcesz to o te pozycje mogę zapytać w mojej zaprzyjaźnionej szkółce, evergoldy zawsze mieli.
nawigatorka 16:50, 31 mar 2016

a pokaz choć przekopany teren...
a do mnie Marta nie odpisuje coś...
lindsay80 16:51, 31 mar 2016

nawigatorka napisał(a)
ja mam hororine.i jeszcze roku nie maja

ups, to pokręciłam.
lindsay80 17:01, 31 mar 2016

eee_taam napisał(a)
zabiorę głos donicowy mnie się ustawianie donic wewnatrz murka nie widzi jakoś. ...ja bym kupiła jakieś kwadratowe do wysokości muska i postawiła je na przedłużeniu murka ...nie w środku! i co najwyżej jeszcze jakieś skrzynki co da sie na murku postawić ...koniec kropka!

PS. wycieraczke dolną koniecznie większa/dłuższą musisz dać

Na murku nic się nie ustawi bo on ma spadek i to niemały, więc donice zsunęłyby by się na chodnik.
Rozważałam opcje z donicami w kształcie sześcianów i prostopadłościanów, ale nie wyglądało to dobrze, więc tych zdjęć nawet tu nie pokazywałam.

Ale w kwestii donic trochę się powinno wyjaśnić, bo właśnie wróciłam z takim kompletem jak wczoraj Kasya zakupiła.

Mogę je ustawiać i przestawiać ile wlezie i coś chyba wybierzemy

Nawet kwiatki do nich zakupiłam.
Ale musicie poczekać do weekendu, bo na graby musze być gotowa, donice zostaną na deser

lindsay80 17:02, 31 mar 2016

magdaw napisał(a)
Jak się mogę w sprawie wycieraczki odezwać to ona wątpliwie ci to dekoruje, zastanów się czy nie wpuścić stalowej z gumą wycieraczki w bruk. jest prawie niewidoczna.

A masz taką? Zdjęcie mile widziane, nie wiem dokładnie jak taka wycieraczka wygląda i jak ją się mocuje.
nawigatorka 17:03, 31 mar 2016

lindsay80 napisał(a)

Na murku nic się nie ustawi bo on ma spadek i to niemały, więc donice zsunęłyby by się na chodnik.
Rozważałam opcje z donicami w kształcie sześcianów i prostopadłościanów, ale nie wyglądało to dobrze, więc tych zdjęć nawet tu nie pokazywałam.

Ale w kwestii donic trochę się powinno wyjaśnić, bo właśnie wróciłam z takim kompletem jak wczoraj Kasya zakupiła.

Mogę je ustawiać i przestawiać ile wlezie i coś chyba wybierzemy

Nawet kwiatki do nich zakupiłam.
Ale musicie poczekać do weekendu, bo na graby musze być gotowa, donice zostaną na deser

jestes niemozliwa
ale jak możesz być tak bezlitosna i kazać czekać do weekendu!