Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród u Kasi 16:51, 09 lut 2016

Do góry
Kasia, pierwsze i zasadnicze pytanie czy śnieg z dachu leci na tą przyszłą rabatę? Bo to będzie tutaj najważniejsze przy doborze roślin
Tu ma być ogród :) 16:46, 09 lut 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Sebek, dzięki - faktycznie ten kształt, który wytyczyłeś jakiś sensowniejszy się wydaje niż moje pomysły.

Miło mi, że tak mogłeś się odstresować po egzaminie, mam nadzieję, że poszedł dobrze !
To już koniec sesji?

chciałbym... Aczkolwiek najgorsze za mną
Lawendowy zawrót głowy 16:45, 09 lut 2016

Do góry
Juz trawnik wygrabiłas? Ja w tym roku będę wygodny i pożyczę od sąsiada wertykulator Wygrabię raz a dobrze
Coś jeszcze, coś więcej... 16:43, 09 lut 2016

Do góry
margaretka3 napisał(a)
Czyli już się relaksujesz po sesji?
Teraz przyjemniejsza strona życia przed Tobą - ogrodowiskowe spotkania

Yyyy, sesja u mnie tym razem będzie ciut przeciągnięta... Ale trudno się mówi
Coś jeszcze, coś więcej... 16:42, 09 lut 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Sesje juz znając Ciebie zaliczyłeś

Macham

Nie Ale mega się cieszę, że się nawróciłas!
Coś jeszcze, coś więcej... 16:41, 09 lut 2016

Do góry
LenaMagda napisał(a)

u mnie by to nie przeszło jestem mało konsekwentna w takich postanowieniach

Po kilku latach i przy zapchanym ogrodzie będziesz
Mały ogród Kasi 12:05, 09 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Mimo, że szycie zdecydowanie nie dla mnie (przyszyję co najwyżej guzik ) to podziwiam Brawo Ty!

Zawołam Cię do przyszywania guzików. W prawdzie nasza maszyna to umie, ale nie ma jak reczna robota
Coś jeszcze, coś więcej... 11:26, 09 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Co do Gardenii - w zeszłym roku odbyło się bez siat to może i w tym będę konsekwentny?

u mnie by to nie przeszło jestem mało konsekwentna w takich postanowieniach
Coś jeszcze, coś więcej... 11:21, 09 lut 2016

Do góry
Ewelina - a udana, dziękuję

Asia - się do gruntu, na miejsce stałe. Jezowki i tak nie zakwitną w pierwszym roku - języczki chyba tez? A może się mylę?

Co do Gardenii - w zeszłym roku odbyło się bez siat to może i w tym będę konsekwentny?
Szmaragdowy Zakątek 00:05, 09 lut 2016

Do góry
anna_t – zgapiaj sobie, zgapiaj Aniu…nie będę domagać się roszczeń z tytułu praw autorskich…ha, ha

Sebek – ok., zapisane…trawy w nóżki. Dzięki Sebek

Margarete – Małgoś z cięciem bukszpanów to raczej nie ma problemu…przy cenie biletów 59,90 złotych to mogę co tydzień latać i przycinać. U mnie Danice też bezproblemowe, więc jeśli uda mi się kupić w dobrej cenie to może będą tuje.

jankosia – dzięki, każdy głos się liczy

popcorn – Carola, przycinanie bukszpanów to nie problem…wsiadam w auto, potem w samolot…4 godziny i jestem na miejscu. A przedogródek ogrodzony płotkiem z zamykaną furteczką, więc podsikujące futrzaki nie groźne.

rozark, Luki – faktycznie, te wersje chyba najbardziej bezobsługowe.

asta6265 – no troszkę już namieszaliście…!!!

popcorn - …a skąd ja biedna mam wiedzieć…co wpis to inna propozycja

yolka – no to teraz już do reszty jestem zakręcona….
Tu ma być ogród :) 22:07, 08 lut 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

oglądam co Sebek naszkicował poniżej i zgadzam się, że te moje linie rabat słabe były

Wersja z rabatą na prosto i włączeniem narożnych rabat przeraża mnie ze względu na rozmiary tej rabaty.
Zagajnik brzozowy wychodzi na prostopadłą rabatę na jakieś 6 -7 m, chcąc go objąć tą rabatą to powstanie mi rabata o wielkości 31 m na 6 m - to już jest kolos

hehe wiesz, ze ja jestem fanka wielkich rabat Ja ciesze się z kazdego metra wyrwanego trawnikowo. serby zaja ci z tego jak nic z 3 metry to zostanie niewiele do obsadzenia. może pokaż na mapce tę rabate by było proporcje widać.
Coś jeszcze, coś więcej... 21:44, 08 lut 2016

Do góry
Sebek - impreza udana?
Tu ma być ogród :) 21:44, 08 lut 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Wiesz ja albo bym poszla w zupelnie prodte linie rabat (i takie masz chyba na innych rabatach prawda?i wtedy moze trzebaby te rabate zrobic tak glrboka,by w jej obrebie zmiescily sie cale te poolragle narożniki z zagajnikiem itp.albo zrobilabym cod znacznie mocniejszego,nie lekkie fale ale okraglisci. Ta linia mi sie wogole nie widzi.

oglądam co Sebek naszkicował poniżej i zgadzam się, że te moje linie rabat słabe były

Wersja z rabatą na prosto i włączeniem narożnych rabat przeraża mnie ze względu na rozmiary tej rabaty.
Zagajnik brzozowy wychodzi na prostopadłą rabatę na jakieś 6 -7 m, chcąc go objąć tą rabatą to powstanie mi rabata o wielkości 31 m na 6 m - to już jest kolos
Tu ma być ogród :) 21:39, 08 lut 2016

Do góry
Sebek, dzięki - faktycznie ten kształt, który wytyczyłeś jakiś sensowniejszy się wydaje niż moje pomysły.

Miło mi, że tak mogłeś się odstresować po egzaminie, mam nadzieję, że poszedł dobrze !
To już koniec sesji?
Coś jeszcze, coś więcej... 19:57, 08 lut 2016
Do góry
Sebek napisał(a)

Żadnych siat taszczyć nie będę. Jak mam się poświęcić i jechać pociągiem te kilka godzin to tylko dla spotkania
Pewnie niedługo pojadę na giełdę to zobaczę

aaa pociągiem ....oj to ja już na pociąg za leniwa jestem chyba ze IC to jeszcze od wielkich dzwonów
Mały ogród Kasi 19:28, 08 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Mimo, że szycie zdecydowanie nie dla mnie (przyszyję co najwyżej guzik ) to podziwiam Brawo Ty!

to i tak super.. u mnie eM nawet tego podobno nie umie
Coś jeszcze, coś więcej... 18:49, 08 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Wpadłem, a teraz wypadam z moim kolegą Jackiem Danielsem na imprezę, pewnie ostatnią przed Postem

Ale masz fajnie Jutro ostatki, muszę pomyśleć i ja o jakimś koledze

Udanej imprezy
Ogród pewnej ogrodniczki 18:31, 08 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Takiego zdjęcia to nie chcę One nie powinny osiągnąć w tym roku docelowego rozmiaru, więc najwyżej przesadzisz je wiosną 2017

OK, dziękuję bardzo. W takim razie będę cierpliwa choć chciałam w tym roku na tej rabacie trochę pozmieniac. No nic... poczekam.
Coś jeszcze, coś więcej... 18:31, 08 lut 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Jeszcze się nie ciesz, bo to na razie PLAN! A ja je lubię zmieniać

Oj Ty
Coś jeszcze, coś więcej... 18:30, 08 lut 2016

Do góry
Dorotka napisał(a)
Sebek możesz do mnie wpaść albo podpowiedzieć mi kto się znana miskantach??

Wpadłem, a teraz wypadam z moim kolegą Jackiem Danielsem na imprezę, pewnie ostatnią przed Postem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies