Przyszłam zobaczyć stwora a tu widzę cudny ogród z kolekcją dorodnych kwiatów róż liliowców jeżówek przepiękny masz ogród gratuluję. Pozdrawiam Bogusia
Przyszłam oczy nacieszyć różami ,ale inne kwiaty też masz ładne ogród coraz piękniejszy.
Ja również bardzo dziękuję za mile spędzony czas w przepięknym ogrodzie i w przemiłym towarzystwie Miło był poznać tak sympatycznych, ogrodowo zakręconych ludków Czy była jakaś zbiorowa fotka? "nie" dziękuję za żółwika, jutro dostanie miejscówkę. Mam ściąć badylki z kwiatami po posadzeniu? Tomkowi i jego "kierowniczce" dziękuję za zabranie mnie na ciekawą krajoznawczo i nie tylko wycieczkę Zapomniałam jak się nazywa ta roślinka:
Dzisiaj powstała inna dekoracja Na inne honorowe miejsce Panna pszeniczna, zbożowa panna
CD
Dziękuję za tak miłe słowa U mnie ogród usycha, wygląda bardzo jesiennie. Dziś wycięłam już część jeżówek. Na początku tygodnia zrobiłam sobie na pocieszenie taki stroik. Czy te dynie i kulki komuś coś przypominają? Ciekawe kto skojarzy z czego je zrobiłam.
Zadanie wykonane. No narobiłam się. Całość terenu pod rabatę prezentuje się tak, jak na tym fragmencie. Po weekendzie mąż zagęszczarką ogarnie teren pod trawnik. A mi pozostaje zastanowić się nad kolejnymi nasadzeniami, żeby zacząć wypełniać te przestrzenie.