Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

kami 19:39, 08 lut 2021

Zbierali, solili ale nawiewało. Syzyfową pracę drogowcy robili a kierowcy tłumnie wyjeżdżając też nie pomagali. Do tego ciężarowe stawały pod górkami lub blokując lewy pas bo może mam lepsze zdolności niż stojący TIR na prawym pasie, paraliżując przy tym miasto. Terenowe osobówki ciągnęły TIRy. Korki wszędzie, autobusy opóźnione.

Agania 20:07, 08 lut 2021

kami napisał(a)
Zbierali, solili ale nawiewało. Syzyfową pracę drogowcy robili a kierowcy tłumnie wyjeżdżając też nie pomagali. Do tego ciężarowe stawały pod górkami lub blokując lewy pas bo może mam lepsze zdolności niż stojący TIR na prawym pasie, paraliżując przy tym miasto. Terenowe osobówki ciągnęły TIRy. Korki wszędzie, autobusy opóźnione.

Kami Kraków był sparaliżowany, cudem, że wylotówki z Wieliczki były przejezdne, jutro eM mnie odstawi do pracy i przywiezie, postanowione, nie znam auta, nie chcę żeby mnie pod górę jakieś auto przyblokowało, u nas jest dość stromo.
A to dopiero poniedziałek, oby jutro było spokojniej i luźniej, czego wszystkim i sobie życzę
kami 20:48, 08 lut 2021

Chyba tylko dzisiaj taka pogoda.
Niedługo wiosna
Agania 21:08, 08 lut 2021

A to już tuż tuż
JoannA 22:58, 14 lut 2021

Aganiu tu
https://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_siegajacy_sufitu/540225
Buziaki
sylwia_slomc... 08:58, 15 lut 2021

Aura na szczęście już odpuszczać ma Oj tak Jasionki brakuje bardzo, bardzo, tyle fajnych roślin i dekoracji można było tam zdobyć. Ciemierniki wypasione mieli zawsze, ale i kaliny były w rewelacyjnych cenach. Obawiam się, że już w takich cenach nie kupimy, wszystko masakrycznie w górę poszło.
popcorn 10:27, 15 lut 2021

Agania napisał(a)

Z pewnością na targach w Jasionce by Ci się spodobało
Aura jest ciężka, nie ma co wariować, do domu z pracy też mieliśmy ryzykowny powrót, prowadziłam auto zastępcze przez miasto, a, pod naszą górę przesiadł się eM, nie wyjechał, zatrzymało nas buksujące auto, ja za kierownicą bym spanikowała, ale żon miszczu

Pługi nie zbierały u nas śniegu, nie lały solą i nie piaskowały...czy u Was
jest podobnie?

u nas jest ok, nie moge narzekać, pług 3-4 razy dziennie widzę, z piaskiem i solą.
Droga prawie czarna, miejscami, ale miejscami biała bo nawiewa z pól.

byle do wiosny, już niedaleko!
Agatorek 14:48, 15 lut 2021

Agania napisał(a)
U nas zimowa nie pogoda.
Ciemierniki Madame Lammonier cieszą

Piękne te ciemierniki
Oby do wiosny
Agania 18:28, 15 lut 2021

JoannA napisał(a)
Aganiu tu
https://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki_dla_kota/drapak_siegajacy_sufitu/540225
Buziaki

Dziękuję Joasiu.
Miałam do nie dawna 4 kotki, od kilku mamy 3 kotki , odeszła od nas nasza najmłodsza koteczka Nigra
Coś ją męczyło, z krwi nic nie wyszło, była pod kroplówką 4 godziny, ale nie przeżyła nocy
Smutno nam bardzo, teraz u nas splot pechowych wydarzeń
Agania 18:32, 15 lut 2021

sylwia_slomczewska napisał(a)
Aura na szczęście już odpuszczać ma Oj tak Jasionki brakuje bardzo, bardzo, tyle fajnych roślin i dekoracji można było tam zdobyć. Ciemierniki wypasione mieli zawsze, ale i kaliny były w rewelacyjnych cenach. Obawiam się, że już w takich cenach nie kupimy, wszystko masakrycznie w górę poszło.

Fajne to były chwile u nas mrozi nadal, ciężki dzień za dniem, aż mnie nachodzi żeby sprzedać dom, takie mam smuty