Aleee busze. Cudnie... nie ma wcale wolnych przestrzeni, nie widać podłoża na rabatach podziwiam Twoją pracowitość, przy takiej ilości roślin ciągle masz co obrywać, skubać, korygować ale efekt jest Cięłaś już bukszpany? bo nie doczytałam
a co to za trawka na dole ?
Cudnie, znowu cudnie A ta Gertruda to wysoka rośnie??Piękna jest.
Marzenko- ogród zachwyca. Róże to kwiaty królewskie o czym świadczą obrazki u Ciebie. Zachwyt uzasadniony. Każdy kto je ogląda chce u siebie więcej i więcej. Ja dziś wzbogaciłam się o angielkę Austina Darcey Bussell- ma kolor biskupi wpadający w burdgund. Poznałam u nas na giełdzie Panią która ma angielki za 20 zł. Aż się boję co ja z tą wiedzą zrobię.
pięknie to mało powiedziane
swietnie, czyli william i souvenir moga byc razem robie nowa rabatke dla niech, przy trawach
Jeszcze szerszych kadrów! Jeszcze!!!
Aż przypiąłem sobie te idealnie docięte kostki Bosze jak Ty masz cudnie!
Jak dla mnie masz ogród idealny, busz ubrany w proste formy, coś co marzy mi się na przyszłość Muszę powiedzieć, że James Galawey jest zacny podobnie jak NN szkoda, że dalej incoguto, kupiłem pod wpływem impulsu w maju Baronesse i teraz wiem, że to był zły impuls bo raz, że nie pasuje to dwa taki róż mi nie odpowiada wolę bladawce. Trawy widać już szaleją. Proszę pomiziać Tytusa za uszkiem
ale trafilam, tyle fotek! jestem zachwycona..... tyle poki co moge powiedziec
Graby wymiatają. Stipa wcale nie wyglądają na powykladane deszczem a cisy w gabionach miodzio.
ide do ciebie od Reni bo chce zobaczyc ascot, wiliama i souvenir z jednego aparatu zeby porownac sobie kolory znajde gdzies niedaleko fotki czy wrzucisz ?