A co Ty Viola nie pokazujesz twojego pieknego ogrodu.
Wiem, ze pracy duzo, ale przynajmnie pare panoramy pokaz.
Dobrze ze na mierzylas szkolke.
Pozdrawiam
Dobrze, ze ci sie udało. Tez poluje na rozne roze, ale bede czekala juz na doniczkowe. Mam szkolke blisko zawsze sa piekne roze drozsze ale pewniaki.
Kuouje zdrowe, wiec nie tak latwo w tym gaszczu zdecydowac co kupic.
Miala. Kiedys duzo kam jak nic nie roslo u mnie tzw szybki kwiat i liscie. Jesienia meka z wyciaganje i obglawianiem, nastepnke przechowywaniem.
Ktorejs jesieni nje wyciągnęłam i po kamach.
W Wawie przy ratuszu kazdego roku w dinicach rosną piekne kamy, dorodne podwojne, czerwone, zolte. Mysle sobie moze tez posadzic.
Skusilam sie tej wiosny, cos tam wypuszcza z ziemi, ale czy zdazy nawiązać nowy korzenie bo kwitna jak wiecie tylko na nowych.
Kasiu fota oiekna,. Mialam kiedys takiego czarnucha ideał na foty.
Co to znaczy pasiaste konwalie? Musze ci powiedziec, ze konwalia to doskonala roslina okrywowa. Moje risna pod sosnami tysiace igiel opada i nie widac kch wiosna przegrabie albo i nie przed wzrostem i chwasty nie rosna
Rany, Ela..oby nie, no bo co potem
U nas bzy, rodki, tulipany, misz masz
Ja też czekam ale jak takie upały będą, to w mig przekwitną, no cóż, cieszmy się pogodą i już, buziaki
No właśnie pasuje podlać bo w doniczkach A słoneczko grzeje..
Uwielbiam drzewka owocowe jak kwitną, w tym roku nie było jeszcze przymrozków.. może doczekam owoców. W zeszłym roku ani owoca nie było..
Nie wolno tak pisać sobie...moja Babcinka ma prawie 93 lata i tak nie mówi o sobie Nawet jak lat przybywa, to w dalszym ciągu jesteś młoda duchem
U nas sucho. Wczoraj puściliśmy nawadnianie na prawie 2 godziny. I zmieniły nam się już prognozy, mniej deszczu. Pocieszające jest jednak to, że jednak trochę go będzie...