A te Michała i Jazzy - zaczęły kwitnąć teraz i mają białe kłosy. Czy się przebarwią?:
A tu Oli:
I co wy na to?
1. To, że kwitną teraz, to się nie dziwię, bo rok dziwny, temperatury latem tropikalne, może wszystko przyspieszyło. Tylko czemu kłoski mają różne kolory?
2. Uważam jednak, ze mimo tego, że się różnią, to miskanty ładne inie ma się czym martwić, jak się już je ma Ważne, ze zdrowo rosną
3. Tak, jak Ewa napisała, Gracilimusy mają wąskie paseczki. Pokrój fontannowy. I różnią się pokrojem od innych miskatów.
Dziś oglądałam mojego. Ma zgrubienia w łodygach. Jest szansa, że też zakwitnie, ale jeszcze nie teraz
Oooo tak, kto to widział aby za 100zł kupować drzewo...a trawy! Na łące rosną
A to jeszcze jest dobre...ostatnio usłyszałam, że chyba dajemy naszemu psiakowi jakieś środki uspokajające bo to jest niemożliwe aby z takim dużym psem mieć taki ogród
O jaka szybka To jest dokładnie to panno Kasiu Mam zamiar prowadzić wyżej kostkę ale nie wiem jak wysokie protrafią urosnąć ID. Na razie jak widzisz, kostki nie widać
hmmmm no to w tej sytuacji musze sie zastanowić nad irga bo tej wyzej nie puszcze chyba wizualnie nie bedzie źle bo to miejsce jest widoczne z podniesienia terenu wiec z góry wiec kostka bedzie widoczna nawet jakby troxhe ją zarosło ale na dłuższą metę...
A jak wysoką chcesz/możesz mieć kostkę z cisu/bukszpana? To będzie miało jakieś znaczenie dla pana szambonurka?
Pytam dlatego, że u mnie ID już zakrywają kostkę bukszpanową. Bukszpany mają 3 lata, cięte dwa razy do roku a ID dzielone w tym roku.