Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Odcienie zieleni

Odcienie zieleni

Efffa 19:52, 20 wrz 2015

Dzięki za informacje ws choiny, pomogłas mi podjąć decyzję a bardzo sie wachałam,z przewagą na choiny,dobrze ze istnieje takie miejsce jak to i można polegac na bardziej doswiadczonych, więc zostane przy szmaragdach,chyba ze masz inny pomysł,ale chyba ta opcja najmniej bezproblemowa?
Efffa 20:02, 20 wrz 2015

Jola, dzięki za propozycję ambrowca , napewno u mnie też będzie,też na froncie ale w miejscu tam gdzie bedzie miał duzo miejsca, bo tu przy chodniku nie moze być , bo ma znowu te korzenie co ja nie mogę mieć, ale namieszałam, chodzi o to , ze on chyba potrzebuje duzo miejsca. Czy ja moze źle myślę?Powinnam szukać drzewa z płytkim korzeniem, czy inaczej sie to nazywa?
lojalna_ 20:14, 20 wrz 2015

Efffa napisał(a)
Dzięki za informacje ws choiny, pomogłas mi podjąć decyzję a bardzo sie wachałam,z przewagą na choiny,dobrze ze istnieje takie miejsce jak to i można polegac na bardziej doswiadczonych, więc zostane przy szmaragdach,chyba ze masz inny pomysł,ale chyba ta opcja najmniej bezproblemowa?

Doswiadczenia to ja nie mam niestety ale tez wole barwe mniej popularnych szmaragdow one wprowadzaja takie uporzadkowanie ....

Ambrowiec moj jest kolumnowy a co domkorzenia to gdzies czytalam ze sporo miejsca trzeba mu zostawic ale chyba nie jest tak ekspansywny jak grab.
Efffa 20:16, 20 wrz 2015

ale przetestowane masz a dla mnie to dużo, dziękuje
lojalna_ 20:19, 20 wrz 2015

Trawki obejrzalam ...))
polinka 12:33, 21 wrz 2015

Cześć Przychodzę z rewizytą i czytam, że zastanawiasz się nad smaragdami tylko nie doczytałam w którym miejscu? Pokażesz jakieś zdjęcia?
Ja jestem zadowolona z moich smaragdów, ładnie, szybko przyrastają, dwa razy do roku czyszczę je w środku i raz do roku przycinam. Jeśli potrzebujesz więcej informacji pytaj śmiało
Efffa 12:37, 21 wrz 2015

Witaj Polinko,szmaragdy bedą wzdłuz jednego długiego boku działki,myslałam nad choiną ale juz nie myślę i myslałam tez nad zywopłotem z grabów, ale ostatecznie zostają szmaragdy.Dziękuję, w razie czego bede pytać.
polinka 12:38, 21 wrz 2015

Efffa napisał(a)
Witaj Polinko,szmaragdy bedą wzdłuz jednego długiego boku działki,myslałam nad choiną ale juz nie myślę i myslałam tez nad zywopłotem z grabów, ale ostatecznie zostają szmaragdy.Dziękuję, w razie czego bede pytać.

Ha, ha Też brałam graby pod uwagę Dzisiaj cieszę się, że jednak smaragdy wygrały!
iwka 12:52, 21 wrz 2015

o to tak jak ja, u mnie też będą szmaragdy, a miały być graby
Efffa 12:52, 21 wrz 2015

Tak?To ciesze sie, u mnie tez zostaną, mimo ze duzo osób uwaza ich za oklepane,a czemu zrezygnowałaś z grabów, ?bo ja je chce jeszcze w innej czesci