Moglibyśmy książkę napisać na O. o reakcjach ludzi na nasze ogrody...na bieganie z czołówką o 22.00...na pstrykanie zdjęć w różnych dziwnych pozycjach...na przesadzanie o 10 cm do przodu... Przynajmniej dostarczamy sąsiadom ciekawych tematów do rozmów
Małgoś, dziękuję! Powiem mało skromnie, że też jestem zadowolona z roślin. No może nie ze wszystkich ale trawy zachwycają
Psiak ma 10 lat i uwielbia trawy a najbardziej proso. W nagrodę za wzorowe zachowanie w ogrodzie, proso powędrowało na rabatę w jego części i teraz bez uszczerbku moich nerwów może podgryzać do woli
Cudnie sie "zatrawkowałaś " Paulina, wszystko takie dorodne...
A psiak uroczy - ile ma lat ? Moja suka tez podgryza trawy, głównie rozplenice, wszystkie po trochu.....może one słodsze jakies od innych , nie wiem, nie próbowałam
hehehe...też mam forsycję...ale najbardziej czekam na jej liście, bo ma pstre. Naprawdę fajna. I jeszcze jedna miniaturowa, która nie kwitnie. Kiedyś wsadziłąm badylki zwykłej forsycji pod brzozę, ale ta ją zwalcza jak może i na wiosnę będzie tam zaprowadzony porządek...tylko nie wiem na którą hehehehe. Pomysłów mam sporo, ale czasu mniej. W przyszłym tygodniu w końcu wypadałoby jechać po buksy
Dzieki dostrzegłam, bo ja bede dosadzac za cis własnie szmaragdy a przed cisami mam gracki, bardzo mi sie to zestawienie podoba i pomogłas mi podjać decyzję, a co masz przed tą wysoka trawą?Co to za carex?
Od razu napiszę, że nic nie mam do forsycji bo jeszcze ktoś się obrazi Też miałam ale denerwował mnie poczochrany krzak, sąsiad ma ładną, często ciętą i naprawdę super wygląda tylko u nas jest jakiaś zbiorowa schiza na punkcie tego krzewu. Nie wiem czemu ale każdy sadzi forsycję w ogrodzie... z drugiej strony na O. wszyscy mamy hortki