Nadają się Moje co prawda na zewnątrz nie stoją, ale dziewczyny mają je już latami i z tego co pamiętam jedyne co się im dzieje to są to wykwity od wody przy podstawie. Najdłużej na forum donice z włókna szklanego ma Danusia no i wrocławianki
Też swobodniej się poruszam po Paryżu niż po W-wie
Ale teraz jednak jest zbyt niebezpiecznie ... zastanawiałam się nawet ostatnio jaki cel obrać na wakacje ... i po rozmowach ze znajomymi ... strach gdziekolwiek się ruszyć
To dlatego nadal mnie nie kusi wymiana dodatków w domu.. Bo turkus i do mojego zimnego serca pasuje
Asia, ale Twojej niechętnej postawie do kolorowania domu wcale się nie dziwię Mnie wzięło na kolorowe dodatki w mojej studenckiej norze parę miesięcy temu, a teraz odwrotnie... Zostawiłem jedynie bąbelki na ścianach, a reszta została biało - szara.
Jak już kiedyś Sebo zawitasz do Warszawy, to koniecznie zarezerwuj sobie chwilę na Centrum Nauki Kopernik. Kiedy byś nie wpadł, to tam zawsze fajnie i ciekawie spędzisz czas.
Justyś to Ty?
Nie wiem czemu, ale w pogawędkach z Tobą zawsze mi się wydawało, że jesteś młodą, miłą i sympatyczną blondyneczką.
Popatrz, że ta męska intuicja jeszcze mnie nie zawodzi.