Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

Sebek 19:14, 30 sty 2016

Dorotka napisał(a)
Sebek, jakie masz u siebie hortki i jakie polecasz jako najmniej problemowe?? Chodzi mi o posadzenie ich na środku ogrodu, raczej słoneczna strona i upalna. Zachodnia więc dopołudnia słonecznie potem pomału cień.

Mam krzewiaste, bukietowe i piłkowane Najmniej problemów sprawiają bukietowe, zbyt dużo nie potrzebują Na rekin stanowisku na lewo sobie poradzą Moje Silver Dollar zakwitają późno, ale chyba Polar Bear są najszybsze - może z tymi spróbuj
Dorotka 19:52, 30 sty 2016

Sebek napisał(a)

Mam krzewiaste, bukietowe i piłkowane Najmniej problemów sprawiają bukietowe, zbyt dużo nie potrzebują Na rekin stanowisku na lewo sobie poradzą Moje Silver Dollar zakwitają późno, ale chyba Polar Bear są najszybsze - może z tymi spróbuj

O tyc właśnie myślałam. Dziekuję.
Dorotka 13:57, 31 sty 2016

Sebek, Cię zastrzelę. No to mi namieszałeś
A skoro tak to teraz poproszę o zamiennika jakiegos na ta rabatę. Skoro Ice Dance to taki olbrzym to poradź innego coś. Tyle, że ja zakochama w trawkach jestem. I jak rozumiem muszą byc nieco mniejsze do mnie.
Fajnie by było aby były zimozielone.
Będę miała stipę bo mi Iwonka ma przysłać nasionka i jakby udało mi sie wyhodować to bym miała ich kilkanascie tyle że nie wiem czy ona tam pasuje.
Sebek wymyśl cos bardzo poproszę.
polinka 17:29, 31 sty 2016

Uczysz się czy rozmyślasz o nowych meblach tarasowych?
Magda70 17:34, 31 sty 2016

Teraz mysli o ścianie betonowej
Sebek 18:12, 31 sty 2016

Dorotka napisał(a)
Sebek, Cię zastrzelę. No to mi namieszałeś
A skoro tak to teraz poproszę o zamiennika jakiegos na ta rabatę. Skoro Ice Dance to taki olbrzym to poradź innego coś. Tyle, że ja zakochama w trawkach jestem. I jak rozumiem muszą byc nieco mniejsze do mnie.
Fajnie by było aby były zimozielone.
Będę miała stipę bo mi Iwonka ma przysłać nasionka i jakby udało mi sie wyhodować to bym miała ich kilkanascie tyle że nie wiem czy ona tam pasuje.
Sebek wymyśl cos bardzo poproszę.

Carex morrovi Variegata Niemal identyczne, tylko rosną bardziej zwarte Powinny styknąć
Sebek 18:20, 31 sty 2016

polinka napisał(a)
Uczysz się czy rozmyślasz o nowych meblach tarasowych?

Magda70 napisał(a)
Teraz mysli o ścianie betonowej

Tiaa... Na razie uczę się o taksonomicznych metodach klasyfikacji i wskaźnikach habitacji Steinhausa.... I nie pytajcie mnie co to, bo sam nie wiem
Asisko_2005 23:12, 31 sty 2016

nawet nie pytam......o tego Steinhausa

Ale mam pytanie o ogród. Jak mam juz w ogrodzie kły czosnków ozdobnych, tulipanów i paki hiacyntów to im coś grozi czy dotrwają?
Kawa 08:30, 01 lut 2016

Sebek napisał(a)

Tiaa... Na razie uczę się o taksonomicznych metodach klasyfikacji i wskaźnikach habitacji Steinhausa.... I nie pytajcie mnie co to, bo sam nie wiem

yyy no dobra a wydawało mi się kształcona jestem
ren133 11:15, 01 lut 2016

Sebek
Czy Ty masz donice serii Ecolite?