Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 13:30, 01 lut 2016

siakowa napisał(a)
jak się juz bawimy

https://www.foorni.pl/uploads/thumbnail/product_thumb_normal/uploads/product-photo/0000/8883/0.jpg

http://www.damnet.pl/sites/default/files/imagecache/product_full/NOA_AJ.jpg

https://www.google.pl/search?q=sofa+modu%C5%82owa&biw=1920&bih=934&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjy76vSxNbKAhUJFSwKHeTTA0oQ_AUIBigB#imgrc=HuAsl7BOY2jgUM%3A

Ostatnia piekna.nie moze miec ruchomych poduch.pierwsza tez
nawigatorka 13:31, 01 lut 2016

Sebek napisał(a)

To dlatego nadal mnie nie kusi wymiana dodatków w domu.. Bo turkus i do mojego zimnego serca pasuje

Asia, ale Twojej niechętnej postawie do kolorowania domu wcale się nie dziwię Mnie wzięło na kolorowe dodatki w mojej studenckiej norze parę miesięcy temu, a teraz odwrotnie... Zostawiłem jedynie bąbelki na ścianach, a reszta została biało - szara.

Do kolorow mi jeszcze myslami daleko.moze jak wszystko juz wykoncze to kiedys...
siakowa 13:32, 01 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

Juz pisalam Beace ze pewnie na tapicerze sie skonczy jaknze wszystkim.wspieram rzemieslnictwo bo sama sie zaliczam
A tak powaznie to wybredna jestem ale mam jeszcze finansowy zdrowy rozsadek.wiec ma byc wystawowa i tania.wiadomo
Podoba mi sie noti blok oraz artis energy.o ceny nie pytajcie...
https://www.google.pl/search?q=noti+cube&client=ms-android-huawei&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiR0piNvtbKAhVBpSwKHWk9Bz8Q_AUIBygB&biw=360&bih=559#tbm=isch&q=noti+bloc
https://www.google.pl/search?q=aris+energy&client=ms-android-huawei&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiF3dznvtbKAhWDfiwKHTW1CEYQ_AUIBygB&biw=360&bih=559

no to jak będzie robiona a masz już co ci się podoba to czego szukasz dalej ?
nawigatorka 13:34, 01 lut 2016

siakowa napisał(a)

A kto mi zrobi..to musialby byc jakis pewniak.a i taniej musi wyjsc niz u producenta
Ide kopac
Sebek 13:34, 01 lut 2016

siakowa napisał(a)

Dziury w całym

Asia - dla mnie bomba! Poduchy ktoś ci zrobi, a nogi sama ogarniesz Kto? Popytaj u stolarzy co mają różne dojścia
siakowa 13:36, 01 lut 2016

nawigatorka napisał(a)

A kto mi zrobi..to musialby byc jakis pewniak.a i taniej musi wyjsc niz u producenta
Ide kopac

ja mam pana co robi przyjedź tym autobusem po te świdośliwy to i sofe weżmiesz
nawigatorka 14:53, 01 lut 2016

Sebek napisał(a)

Dziury w całym

Asia - dla mnie bomba! Poduchy ktoś ci zrobi, a nogi sama ogarniesz Kto? Popytaj u stolarzy co mają różne dojścia

Poduchy maja byc integralne z sofa wlasnie.musze poszukac
nawigatorka 14:53, 01 lut 2016

siakowa napisał(a)

ja mam pana co robi przyjedź tym autobusem po te świdośliwy to i sofe weżmiesz

U mnie latwiej o spawacza po takiej imprezie jaka bedzie w tym autobusie to ta sofa moze slabo wygladac
Madzenka 15:36, 01 lut 2016

Nie zgodzę się z Wami ani ciut ciut. Wg mnie sofa to jedyny mebel, w który warto zainwestować. Musi być wygodna, z dobrej tapicerki i jeszcze ładna. Resztę w domu można zlecić rzemieślnikom lub kupić w Ikea i różnic nie ma. Krzesła i lampy wszystkie są inspirowane i jest w czym wybierać. Sofę przez pół roku szukałam i to jedyna rzecz, której po 5 latach nie mam ochoty wymienić.
Ostatnio widziałam obiatą jakby szarym lnem piękna kanapę i od razu pomyślałam o tobie.

mój kumpel mówi, że mercedesa w cenie fiata nie kupisz..... w przypadku sofy to niestety prawda. Tania ładna będzie miała słaba tapicerkę albo będzie twarda. Na lampie nie siedzisz na sofie cała rodzina będzie szaleć. ..
Magda70 15:43, 01 lut 2016

A co za impreza ma być w autobusie?? Bo jakoś coś mnie ominęło??