Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 11:44, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

czyli mam sie nie przejmować?

Pewnie, że nie
U mnie w pierwszym roku miałam klony, w drugim klony wywaliłam i posadziłam śliwy. W trzecim roku stwierdziłam, że śliwy jednak są poczochrane i mnie denerwują-poszły na przedpłocie a w ogrodzie zagościły graby

Aniu, jeśli mogę coś doradzić bo widzę, że dalej jesteś niepewna to póki nie będziesz miała ostatecznego planu to nie kupuj roślin. Póżniej będziesz myślała jak tu wymyślić rabaty aby gdzieś wcisnąć te rośliny, które masz.
Ogród z pergolą 11:40, 07 kwi 2016

Do góry
margaretka3 napisał(a)

U mnie każde dziecko tryb własny miało. Najstarszy około roku to już wcale spać nie chciał. Spróbuj stopniowo opóźniać godzinę usypiania, przy 1 drzemce będzie dłużej spać

ale tak to tylko raz dziennie mam czas na ogród
chyba jednak nadchodzi ten czas..
Ogród z pergolą 11:39, 07 kwi 2016

Do góry
Anda napisał(a)

No, moze byc. U mojej tez sie nameczylam zanim sie kaplam, ze ona juz tylko raz dziennie snu potrzebuje. Moze byc ze jutro Ci znow zasnie, a pojutrze znow nie.

wiesz tak własnie różnie jest. czasem pospi 10-12 potem 16-17 albo 10-13 to potem potrafi do tej 19 nie spać
a dzisiaj to juz przechodzi samą siebie, południe zaraz a ta lofruje po pokojach
Ogród z pergolą 11:39, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
dziewczyny troszkę prywaty muszę wrzucić. czy pamiętacie w jakim wieku wasze pociechy przeszły na jedną drzemkę dziennie?

U mnie każde dziecko tryb własny miało. Najstarszy około roku to już wcale spać nie chciał. Ile się trzeba było namęczyć, zeby choć na chwilę sie zdrzemnął. Spróbuj stopniowo opóźniać godzinę usypiania, przy 1 drzemce będzie dłużej spać
Ogród z pergolą 11:36, 07 kwi 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Coś czuję, że te grujeczniki jeszcze nie raz będziesz przesadzać

Macham

czyli mam sie nie przejmować?
Ogród z pergolą 11:34, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
3 lata, roczek..
kurcze ta moja ma 7,5 m-ca i usnąć od 7 rano nie zamierza teraz
tak szybko by przeszła na jedną drzemke?

No, moze byc. U mojej tez sie nameczylam zanim sie kaplam, ze ona juz tylko raz dziennie snu potrzebuje. Moze byc ze jutro Ci znow zasnie, a pojutrze znow nie.
Ogród z pergolą 11:33, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

ja mam stresa bo grujeczniki czekają a ja choroba przez to ze niewiele wiem jestem niezdecydowana i dlatego czasem mam nerwa
to sa patyki hortensji, teraz do wody lub ziemi i sie ukorzenią

Coś czuję, że te grujeczniki jeszcze nie raz będziesz przesadzać

Macham
Ogród z pergolą 11:33, 07 kwi 2016

Do góry
3 lata, roczek..
kurcze ta moja ma 7,5 m-ca i usnąć od 7 rano nie zamierza teraz
tak szybko by przeszła na jedną drzemke?
Ogród z pergolą 11:31, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
dziewczyny troszkę prywaty muszę wrzucić. czy pamiętacie w jakim wieku wasze pociechy przeszły na jedną drzemkę dziennie?

Na jedna dziennie na pewno przed roczkiem. Wtedy spala po dwie a nawet i trzy godziny. A jak miala dwa lata to przestala sypiac w poludnie w ogole.
Ogród z pergolą 11:23, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

moj idac do przedszkola nie spal juz w dzien wcale

ale kiedy to bylo 1 raz nie pamietam, pewnie kolo roczku ?
Ogród z pergolą 11:13, 07 kwi 2016

Do góry
Odcienie zieleni 10:59, 07 kwi 2016

Do góry
Efffa napisał(a)
Nawet Anulka nie wiesz jaką mi przyjemność sprawiłaś tym postem, no ale powiem tak, zdjęcie przekłamuje, w rzeczywistości zwir jest jaśniejszy , zdjęcie robiłam po podlaniu bukszpanów,
Co ty Ania, nie żałuj kostki, przynajmniej nic Ci sie z nią nie będzie robić,
Tak sie składa , ze to wejscie jest do domu i kostka powoli będzie rozbierana, wiec trochę juz tam rozgardiasz by zdjęcie robić, ale jak ją poprawimy zaraz cyknę.Wejscie jest koloru szaro grafitowego, i wyrzucam płyty szarą a zostają tylko grafitowe.

osz Ty i będzie jeszcze ładniej, uwielbiam grafity
Ogród z pergolą 10:26, 07 kwi 2016

Do góry
uśpię mała zaraz i będę działać
ja te polar bear co mam swoje patyki to listki juz puściły ale to podobno nic pewnego.
podziele te patyki i dwoma sposobami spróbuję
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 10:18, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Renia nam się zapodziała

muszę się ogarnąć ze wszystkim, zmiana tel. komputera, brak czasu itd. ale może dzisiaj uda mi się zgrać zdjęcia i wstawić ?
Ogród z pergolą 09:27, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

limki, phantoma, anabelki, litle lime, sweet summer, wim's red, vanilki, magical candle i jeszcze dwie co nazwy nie powtórzę
czad co??
tylko Boże jak to zrobić żeby jak najwięcej sie ukorzeniło [/quote

Ja zrobiłam eksperyment i mam część w ziemi na rabacie, część w wodzie i część w ziemi w pojemniku. Najlepiej mają się te wsadzone 4 szt w butelkę po wodzie, ucięłam szyjkę i wsadziłam dość głęboko, ze 3-4 oczka pod ziemią.
Stoją w domku nie ogrzewanym na oknie i mają już zielone listki.
Liczę ze się przyjmą, wtedy butelkę rozetnę i będę miała 1 sadzonkę do gruntu. Co z resztą nie wiem. Czekam
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 09:27, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
Renato dzięki za transport, fajnie było będzie co na spotkaniach opowiadać

szkoda, że nie zachowało się zdjęcie waszej trójki i korony 2 drzew na tylnym siedzeniu auta
Odcienie zieleni 09:10, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

czad
strasznie ale to strasznie zazdroszczę ci kostki, aż chyba focha strzelę noooo
bardzo eleganckie połączenie, kolor żwiru po prostu wymiata
ja coraz bardziej żałuje mojej kostki granitowej, wioska przy Twojej..
pokazesz to miejsce z dalszej perspektywy?
Nawet Anulka nie wiesz jaką mi przyjemność sprawiłaś tym postem, no ale powiem tak, zdjęcie przekłamuje, w rzeczywistości zwir jest jaśniejszy , zdjęcie robiłam po podlaniu bukszpanów,
Co ty Ania, nie żałuj kostki, przynajmniej nic Ci sie z nią nie będzie robić,
Tak sie składa , ze to wejscie jest do domu i kostka powoli będzie rozbierana, wiec trochę juz tam rozgardiasz by zdjęcie robić, ale jak ją poprawimy zaraz cyknę.Wejscie jest koloru szaro grafitowego, i wyrzucam płyty szarą a zostają tylko grafitowe.
Z Pszenicznej ... 09:00, 07 kwi 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

Ty to mnie zawsze jakoś pozytywnie nastroisz
miłego dnia

Aniu Tobie również, nie ma się co martwić będzie dobrze
Hirutkowy raj:)) 06:57, 07 kwi 2016

Do góry
o proszę jakie tu nocne rozmówki sie prowadzi
ja tylko dodam w kwestii Krysiowej ziemi bo troszkę jej ostatnio dostałam ze w jednej sadzonce ice dance były 4 dżdżownice! a to juz znak że ziemia jest baaardzo dobra
milego dnia dziewczyny lecę do alergologa z małą
Z Pszenicznej ... 06:52, 07 kwi 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

Madżenka sadziła w maju więc i Ty też możesz

Ty to mnie zawsze jakoś pozytywnie nastroisz
miłego dnia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies