uspokoiłaś mnie bo moje tez jeszcze śpią i bałam sie że je zabiłam niskim cieciem..tylko niewiem czy dobrze zrobiłam bo podlałam je azofoską chcialam pobudzić trochę...
To klon Crimson Sentry. Grujecznik podsadzony zawciągiem.
Myślę, że Maja ma ciekawsze oferty, a poza tym musiałabym miesiąc glancować ogród, to może lepiej nie
Trawnik przez pierwszy sezon był traktowany biohumusem i florovitem do trawników z mchem. A i jeszcze był posypany dolomitem.
byłam widziałam, chyba mamy te same. ja jeszcze dzisiaj od Ewy dostałam takie co do metra prawie dorastają. jak Ci sie będą podobać to sie podzielę
a Ty w te moje okolice nigdzie nie podróżujesz? na kawę byś wpadła
sesleria heufleriana też mi się podoba, ale zaczynam przygodę od autumnalis Do vanilek pasuje każdy róż, bordo, purpura.
U siebie wstawiłam zdjęcia rozchodników.
Mam kolejne kupione, ale dopiero wybijają. Jest biały i matrona i purple emperor też pójdą pod nóż
mam!
jednak będą kwadraty 1,5x1,5 tak mi wyszło najlepiej
cały ogród zrobię z takich kwadratów i ich wielokrotności.jako łącznik będą kostki z bukszpanu gdzie nie gdzie w rabatach
ale jestem happy!
głowa gdzie indziej będzie to potem i do ogrodu zapał wróci
ja w końcu jestem w domu z projektem ogrodu, będzie Twoja koncepcja powtórzeń kwadratów 1,5x1,5
strasznie się cieszę bo wkoncu mam w głowie kierunek i dziękuje Ci baaardzo bo to ty podrzuciłaś mi najważniejsza inspirkę