Cisy po 25 zł kupiłam, maja jakieś 1,2 m. Plany się zmieniały cały czas. Zdecydowałam się na jedno drzewo. Brzydkie tło zasłonią drzewa w sadzie a za nim dodatkowo posadzone są brzozy i jeszcze dosadzę sosny.
Co o sądzisz o tym planie?
Ja też nie ogarniam forum. Wpadam na chwilę na ulubione wątki podczytuję i lecę dalej. Ledwo ogarniam swój he he. Realizuje już rabate przy sadzie. Zajrzyj Reniu i wesprzyj . U mnie miskanty śpią.
Mam ją dopiero od maja chyba ... ale zdążyłam w sezonie już raz ją przesadzić i może jej zaszkodziłam w ten sposób Zobaczymy Także jak widzisz doświadczenie żadne Daję jej jeszcze parę dni ... może dzisiejszy deszczyk ją pobudzi do życia?
A ja wczoraj potyrałam trochę i dopiero dzisiaj w pracy, spisując z klientem zamówienie, zauważyłam jakie ma styrane dłonie, o paznokciach nie wspominając
Mój rusza powoli z jednego boczku narazie. Nie mam doświadczeń z tą trawą, więc nie wiem czy można ją bezkarnie dzielić i przesadzać? może masz doświadczenie w tej materii?
Reniu w zasadzie to nie wiem, bo i dwójka dzieci i obiady w domu i praca zawodowa, może nie w pełnym wymiarze i wtedy gdy sobie sama zaplanuje, ale jednak praca i z kundlem na spacery.
Może zamiast przesilenia wiosennego ja dostaję przypływu mocy
Więc niech i moc będzie z Wami dziewczynki