Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

yolka 09:47, 08 kwi 2016

ren133 napisał(a)

Nie wiem jak u innych ... ale u mnie też ML ruszyły ... tylko red baron się ociąga

Mój rusza powoli z jednego boczku narazie. Nie mam doświadczeń z tą trawą, więc nie wiem czy można ją bezkarnie dzielić i przesadzać? może masz doświadczenie w tej materii?
ren133 10:31, 08 kwi 2016

yolka napisał(a)

Mój rusza powoli z jednego boczku narazie. Nie mam doświadczeń z tą trawą, więc nie wiem czy można ją bezkarnie dzielić i przesadzać? może masz doświadczenie w tej materii?

Mam ją dopiero od maja chyba ... ale zdążyłam w sezonie już raz ją przesadzić i może jej zaszkodziłam w ten sposób Zobaczymy Także jak widzisz doświadczenie żadne Daję jej jeszcze parę dni ... może dzisiejszy deszczyk ją pobudzi do życia?
Asiuniaa 10:36, 08 kwi 2016

ren133 napisał(a)
Kochani
Nie wiem jak Wy ale ja ostatnio nie ogarniam forum ... po calym dniu w ogrodzie nie mam już na nic siły ... Przycięłam dzisiaj dalszą cześć smaragdów i oczyściłam kilkanaście sztuk i ... 50mb potraktowałam pinivitem - zieloniutkie i błyszczące sa teraz moje tujki oby tylko deszcz nie lunął w nocy

Ja też nie ogarniam forum. Wpadam na chwilę na ulubione wątki podczytuję i lecę dalej. Ledwo ogarniam swój he he. Realizuje już rabate przy sadzie. Zajrzyj Reniu i wesprzyj . U mnie miskanty śpią.
lindsay80 10:36, 08 kwi 2016

ren133 napisał(a)
Kochani
Nie wiem jak Wy ale ja ostatnio nie ogarniam forum ... po calym dniu w ogrodzie nie mam już na nic siły ... Przycięłam dzisiaj dalszą cześć smaragdów i oczyściłam kilkanaście sztuk i ... 50mb potraktowałam pinivitem - zieloniutkie i błyszczące sa teraz moje tujki oby tylko deszcz nie lunął w nocy

ja też nie ogarniam, wieczorem padam, ale przynajmniej wysypiam się lepiej

Jeszcze nie miałam tego Pinivitu, ale pewnie na opakowaniu pisze ile tego zapodawać?
ren133 10:54, 08 kwi 2016

Asiuniaa napisał(a)

Ja też nie ogarniam forum. Wpadam na chwilę na ulubione wątki podczytuję i lecę dalej. Ledwo ogarniam swój he he. Realizuje już rabate przy sadzie. Zajrzyj Reniu i wesprzyj . U mnie miskanty śpią.

A widzisz nie ogarniasz Byłam u Ciebie
ren133 10:55, 08 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

ja też nie ogarniam, wieczorem padam, ale przynajmniej wysypiam się lepiej

Jeszcze nie miałam tego Pinivitu, ale pewnie na opakowaniu pisze ile tego zapodawać?

Dawkowanie jest podane Tuje wyglądają jak nowo narodzone po oprysku

Dorzucam link: http://www.kwiateo.pl/pinivit-nawoz-do-iglakow-do-oprysku-dolistnego-nawozenia-1litr.html
Asiuniaa 11:28, 08 kwi 2016

ren133 napisał(a)

Dorzucam link: http://www.kwiateo.pl/pinivit-nawoz-do-iglakow-do-oprysku-dolistnego-nawozenia-1litr.html

Ja chyba prysnę moje tuje Bawling Balls Pinivitem.
frezja 16:05, 08 kwi 2016

ren133 napisał(a)

Czyli teraz czas odpowiedni do iglaków...czy tak ??
ren133 17:25, 08 kwi 2016

Asiuniaa napisał(a)

Ja chyba prysnę moje tuje Bawling Balls Pinivitem.

Na pewno im wyjdzie na zdrowie
ren133 17:27, 08 kwi 2016

frezja napisał(a)

Czyli teraz czas odpowiedni do iglaków...czy tak ??

Ja już powoli zaczynam w sumie pogoda sprzyja