Mam zawilca whirewind a myslalam, ze to Honorine jobert, po trzech sezonach mnie oświeconO na O. Sadz miskanty z zawilcami nawet tymi przydrożnymi bladorózowymi. Mam tylko morning light z zawilcami
To piekne połączenia
Pryśnij na wszelki wypadek graby na szpeciele - Ortus, Nissorun. To moga byc szpeciele lub inne przędziorki. Tez mi tak chorowały i zatrzymał sie wzrost na kilku sztukach ale zabiłam gadziny. Ale inne srodki nie były skuteczne... Działaj juz teraz jesli te brązowe brzegi dotyczą większej ilosci lisci. Dopytaj tez Małej Mi bo włączyła prze dwa lata ze szpecielami
Niestey do plag egipskich trzeba sie przyzwyczaić i przejść nad tym do porządku dziennego.
Małgoś wróc ze starym avatarek plizzzz bo ja sie bojam
Piekne egzystencjalne ogrodowe przeżycia jakze barwnie opisane
Rzuć na chwile wszystko i odpocznij. Też taki kryzys w 2013 miałam.... Ale potem wszystkow raca do normy znaczy sie dobrego nastroju
Pokaż te graby, bo znalezc nie moge moze dopadły ich szpeciele....
Ola czy jak wylewka ściany jest tak mocno wysunięta to jest plusk wody, szum czy inny efekt dzwiękowy. Sory za głupie za odpytanie ale u mnie jest ciurkanie ktore mnei denerwuje i chcę to zmienić....
Jola moje brzozy sadzone w marcu niemal teraz padły w skwar a wydawałoby sie, ze juz powinny sie ciut ukorzenić... Więdły w te upały mimo podelwania wieczornego
Wg moich obserwacji kolor kwiatu zależy od ilosci słonca w trakcie kwitnienia, ilosci opadów i poziomu wilgotnosci powietrza i ktore tłoczenie...zatem w tym samym miejscu roze maja różny kolor
Małgosiu ja jestem zawsze pełna podziwu dla Twoich wpisow i nadrabiania zaległosci.
Testuje połączenie Leosia z bladawcami a z drugiej strony z purpura Williama. Zdam raport , ktory wariant lepszy.
Gosia, koniecznie, chyba jednak te gracki albo ML trzeba kupić.
Posadziłam hortensje co 90 cm.
Jeśli kiedyś okaż się, że jest za gęsto - będę przesadzać.
Nie mam wiele miejsca na rabaty.
Front nadaje się idealnie na rabaty, ale poki nie mam ogrodzenia muszę się wstrzymać.
Ciągle zbieram z trawnika psie kupy, i to nie tylko przed domem ((
A dziś zobaczyłam, że ktoś perfidnie złamał jedną z gałązek mojej magnolii - gałąź - jeden z czubków ułamany był na wysokosci ok 165 cm - nie zrobił tego kot ani ptak - musiał ktoś życzliwy
Przy okazji poszukuję specjalisty od chorób magnolii - kto się może na tym znać? Madżenka? Mała Mi?
Gosia, koniecznie, chyba jednak te gracki albo ML trzeba kupić.
Posadziłam hortensje co 90 cm.
Jeśli kiedyś okaż się, że jest za gęsto - będę przesadzać.
Nie mam wiele miejsca na rabaty.
Front nadaje się idealnie na rabaty, ale poki nie mam ogrodzenia muszę się wstrzymać.
Ciągle zbieram z trawnika psie kupy, i to nie tylko przed domem ((
A dziś zobaczyłam, że ktoś perfidnie złamał jedną z gałązek mojej magnolii - gałąź - jeden z czubków ułamany był na wysokosci ok 165 cm - nie zrobił tego kot ani ptak - musiał ktoś życzliwy
Przy okazji poszukuję specjalisty od chorób magnolii - kto się może na tym znać? Madżenka? Mała Mi?