Aniu, wszystko masz na rysunkach. A jak finalnie wyjdzie to i tak dopiero w praniu Ania zobaczy jak zacznie sadzić i rozstawiać rośliny. Wszystkiego co do kilku centymetrów nie da się przewidzieć - ważne by nie sadzić za gęsto, bo za 3 lata będzie trzeba rozsadzać.
Aniu, Anbu - od jakiegoś czasu trąbię niesmiało na forum, że trzeba być ostrożnym w dobieraniu buksom, a zwłaszcza kulom sąsiedztwa. Jeśli sąsiad zanadto tuli się lub kładzie na buksie to grzyb i dziura murowane
A po co? Hi hi Toszka wszystko ładnie narysowała, od razu posadzę to co mi się zmieści a co się nie zmieści - na przechowalnik. Po drugie laptop mi się wysypał i z tableta kilkam
A dopchać się do sprzętów moich dzieci to ciężko
o tak, był sznureczek i patyczek do odmierzania, w dołki wody tyle że błotko się robiło, do tego kompost i dobra ziemia - niech no tylko spróbują kaprysić!
Dziewczyny to podzielę tą kępę na mniejsze a potem jak troche podrosną bedę łamać i jeszcze dodatkowo w ziemie wsadzać. w tym roku nie potrzebuję az tak dużo, spokojnie namnożę tego mam nadzieję.
Ewa jak sie nazywa ta Twoja odmiana?
Aniu ja tak dokladnie niewiem, poproszę Krysię o fotkę