dzisiaj zdałam sobie sprawe że jesień...bo moskitierę M z drzwi tarasowych zdemontował, ogrzewanie uruchomiłam, a Jasiek jest na antybiotyku i ja na 2 tygodniowe zwolnienie w ziązku z tym... oglądałam foty tulipów i pomyślałam, teraz będę znowu oczekiwać wiosny....
Ana drzwi to mój fioł ilestam ... jakiś rozbierany dom i moja wizja, żę je kcem ... potem kilka tygodni skrzybania setek warstw farby ... oj jest w narodzie siła do zamalowywania ))) ... pasta wybielająca i kiedyś mają stanowić plecy dla biurka ... ... ale o tym już pisałam ...
Anitko też bym nie odpuściła... pamięam jak kiedys jakaś Panna wykorzysała zdjęcie kolczyków mojego autorstwa, i napisała że ma taniej niz konkurencja Bardzo szybko usuneła aukcję...
Te biało-różowe tulipany liliokształtne to sapporo. Miały być całkiem białe..... Ja je połączyłam z żółtymi brrrr. W tym roku będą z różowymi
Tulipan sappro w miarę upływu czasu traci różową barwę i staje się calkiem biały Z Irenką byłyśmy baaaardzo zdziowne wiosna, bo obie je kupowałyśmy
irenko macham
Byłam i kupiłam
a przy okazji zapraszam do mnie mam dla Was zagadki do odgadnięcia
Marzenko Ty wiesz dlaczego u Ciebie zapraszam do siebie, i zapewne mi wybaczysz