Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:23, 14 wrz 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Fajnie was widzieć,zadowolone i uśmiechnięte
Iza...ważne,że fajnie spędziłyście dzień
...i zakupy widze poczynione...co fajnego kupiłaś?

Kondzio napisał(a)
ale super spotkanie mieliście a zakupy widzę że takie sobie hi hi hi

ja nic ... za to wiem co kupię i lekko przeprojektowałam kilka kresek w przedogródku ... dziewczyny kupiły kilka brakujących perełek u pana od trawek ... potem odwiedziłyśmy naszą szkółkę i tam kupiły zdecydowanie więcej ... niestety te targi nie miały poza trawkami niczego czego nie miałybyśmy na miejscu ... w dodatku w lepszej cenie i jakości sadzonki ... ale tak czy siak warto było

u wspomnianego pana Kasia kupiła nową roślinkę na leśną rabatę mistrza ... aralia ... piękny kolor odbijający światłem nawet w cieniu ... pewnie niebawem zobaczymy
Konstancja30 21:32, 14 wrz 2013

kwiatholandii napisał(a)
Taras świetny. Pomysł z kolorem skandynawskim super. Mój znajomy właśnie ma taki taras ale kupował bardzo dobrze zaimpregnowane drewno i dodatkowo u niego jeszcze poleżalo kilka dni w specjalnej bali i się moczyło. Nie trzeba z nim nic robić. U Ciebie teraz tylko to olejowanie. Powodzenia

Moniczko ... dziś wpatrywałam się w moje ... jeszcze nie zaolejowane dechy i czuję się coraz mniej pewnie ... kolor w swej naturze mienił się srebrem i bronił wspaniale ... olej jednak wiem to lekko go ociepli czytaj "zażółci" ... dlatego dostanie lekko kolorem ... skandynawskie odcienie trudno powtórzyć ... może uda mi się być blisko ...
ka1sia 21:32, 14 wrz 2013

Iza, to była cudowna sobota dziękuję z całego serducha
Adaś, smaku sernika i placuszków to ja długo nie zapomnę mniaaaaaam

Właśnie rodzą się nasze małe ogarki już jest siódemka, baby górą pięć dziewczynek czekamy co dalej? ale dzień !
Konstancja30 21:33, 14 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Iza czekam na ten bestseller
I olej na tarasie
wiesz że kofam

mimo wszystko olej będzie szybciej ... wiem i też kofam
Gabrysia_ 21:35, 14 wrz 2013

Huśtawełko takie, też chętnie dla zdrowotności bym zakupiła...a jakże!
...tylko kiedy bym miała czas na leżakowanie...może za dwa lata
Fajna ta huśtawka...oj...fajna
Konstancja30 21:35, 14 wrz 2013

asc napisał(a)

besteller Iza chyba nigdy nie napisze...bo czasu jej braknie

a tam Anek nigdy nie mów nigdy ... dziś na targach pan dzielnie oponował gdy utożsamiłam w jedno dwie różne odmiany sosny ... przestał gdy mu się przyznałam, ze jeszcze nie tak dawno rozróżniałam "iglaste i liściaste" a samo pojęcie jodły ... sosny czy świerka w iglastych się zawierało ... som rzeczy na tym świecie, o których Pudelek nie wie
Konstancja30 21:37, 14 wrz 2013

ka1sia napisał(a)
Iza, to była cudowna sobota dziękuję z całego serducha
Adaś, smaku sernika i placuszków to ja długo nie zapomnę mniaaaaaam

Właśnie rodzą się nasze małe ogarki już jest siódemka, baby górą pięć dziewczynek czekamy co dalej? ale dzień !

wow ...

Wy ... wielka i kolejna wygrana Endo ... ta mniamniuśna drożdżówka i jeszcze małe ogarki w tym dam sztuk pięć !!! ... ta sobota ma prawo przejść do historii ...

liczę na uzupełnienie zdjęć o te z medalem ))))
Syla 21:40, 14 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
targi nie powaliły ... ale po głębszym zastanowieniu nie mogę powiedzieć, żeby rozczarowały ...

znalazłam bowiem 2 absolutnie już konieczne mi do życia rzeczy ... absolutnie podkreślam bo fiem Adamo, ze czytasz

ON ... onego w innej troszkę postaci zobaczyłam po raz pierwszy u Anuli i od tamtego dnia straciłam spokój ...

nic tylko mus takie hyśtadełko posiadać u siebie ... tylko jak ??? jak ja nie mam żadnej gałęzi na jakiej przedmiot mych westchnień mógłby zawisnąć ... no i po problemie ... oto co zobaczyłam

i zaraz musiałam wypróbować ... o bardzo wygodnie siem siedzi i można leżeć ... lubieżnie wygodne ... nie chciałam zejść ale musiałam bo Asia się już ładowała ... Asia ma taaaką gałąź dębową ... szczęściara ... a ja juz Asik byłam na stronie i pan minął się z prawdą mówiąc, ze tylko na stelarzu ten fotel można nabyć ... jest sam fotel i może być podwieszony ... na gałęzi też

nawiasem mówiąc gdy mnie już ściągnęły z tego cudnego hyśtadełka rzekłam rozanielona "to jest to ... ... muszę to mieć " ... i po chwili zupełnie przekonana dodałam "lekarz mi to przepisał" ... trzy panie obok od razu spytały o adres gabinetu gotowe gnać po receptę ... niestety rozwiałam nadzieje "bez refundacji drogie panie" ...

a teraz małą prywata do żona ... kochanie pamiętasz jak obiecaliśmy sobie, że w kwestii zdrowia nie będziemy ani oszczędzać ani dyskutować ?????????? ...

tę huśtawkę wypatrzyłam kiedyś w katalogu i mam na nią chrapkę
ana_art 21:42, 14 wrz 2013

IZKA!!!!! uchachałam się, teraz juz wiem, muszem lekarza często odwiedzać no bo wiadomo zdrowie ponad wszystko.
ana_art 21:43, 14 wrz 2013

a i poproszę o namiar na stronę huśtałki na pw