Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

ka1sia 21:46, 14 wrz 2013

o, zapomniałam o najważniejszym Adamo dzisiaj za taras i za całokształt został nagrodzony złotym medalem naprawdę, mam nawet zdjęcie

tak się chwalił przed Żoną

ale trzeba przyznać: należało mu się!!!

ka1sia 21:49, 14 wrz 2013

ana_art napisał(a)
IZKA!!!!! uchachałam się, teraz juz wiem, muszem lekarza często odwiedzać no bo wiadomo zdrowie ponad wszystko.

Ana, żebyś widziała te uchachane panie i nas na miejscu ale to prawda: zdrowie jest najważniejsze
Sebek 21:55, 14 wrz 2013

Że u nas nie ma takich doktorów - mi ostatnio tylko zabronił robić rzeczy, które lubię.... Wolę tego Twojego
ana_art 21:56, 14 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

Ana, żebyś widziała te uchachane panie i nas na miejscu ale to prawda: zdrowie jest najważniejsze
a wiesz, że sobie wyobraziłam i uchachałam się jeszcze bardziej
ana_art 21:58, 14 wrz 2013

Sebek bo trzeba wiedzieć do jakiego chodzić mój zabronił mi biegać to już do niego nie chodzę...
ana_art 21:59, 14 wrz 2013

ka1sia napisał(a)
o, zapomniałam o najważniejszym Adamo dzisiaj za taras i za całokształt został nagrodzony złotym medalem naprawdę, mam nawet zdjęcie

tak się chwalił przed Żoną

ale trzeba przyznać: należało mu się!!!

a cóż o za drzwi na tle których Adamo prezenuje trofeum?
Madzenka 21:59, 14 wrz 2013

Taki doktor to skarb a taka pacjentka to jak wygrana w lotto

Iza z takiej sosenki mialam 1,5 m bonzai wlasnoręcznie wykrzywione i formowane przez 5 lat.... I po przeprowadzce do nowego ogrodu od nadmiaru wody padło... A mialo rosnąć przy tarasie kuchennym... Buuu ... Teraz sobie klona wykrzywię Ta sosna ma cudowny niebieskawy kolor.
Sosna będzie w środku tarasu tak jak dawniej korzeń???

Super sobotę miałyście !
Konstancja30 22:01, 14 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

ha ... on go sobie tylko potrzymał ... przejściowo ... dłużej pomiał go sobie Przemko ... zasłużenie uważam za solówkę na dechach ... przejściowo bo medal jest Endo ... flicznego ogara ... absolutnie flicznego

i od razu zdementuje ... gdyby komuś przyszło do głowy ... nie ... nie całuję Adamo po rękach nawet za taras ... a serio zrobił jak kciałam ...
Konstancja30 22:06, 14 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Taki doktor to skarb a taka pacjentka to jak wygrana w lotto

Iza z takiej sosenki mialam 1,5 m bonzai wlasnoręcznie wykrzywione i formowane przez 5 lat.... I po przeprowadzce do nowego ogrodu od nadmiaru wody padło... A mialo rosnąć przy tarasie kuchennym... Buuu ... Teraz sobie klona wykrzywię Ta sosna ma cudowny niebieskawy kolor.
Sosna będzie w środku tarasu tak jak dawniej korzeń???

Super sobotę miałyście !

sobota pełna endorfin

sosna ... czytałam o ich kapryśnej względem namaczania naturze ... a u mnie bywa mokrawo ... dlatego obie sosny (bo mają być dwie - przed domem i na tarasie - ) ulokuję w makro donicach ...

w inspiracji z brzozami naszej ulubionej są donice ... i w tarasowej też ... muszę to tylko dostosować do własnych wyobrażeń ...
ana_art 22:08, 14 wrz 2013

ojtam ojtam, równo uprawnienie mamy