Everesty fajne, muszę poszukać dokładnego opisu.
Myślę, że z tymi trawami jest różnie. Czytam, że Ice Dancy potrzebują dużo wody i cień/półcień. U mnie ID nie podlewam, dostaną tylko tyle wody co pobiorą od Red Baronów, słońce od rana do 16 a rosną jak szalone, zero przypaleń itd. Jestem zdania, że ID to najmniej problemowe trawy Reszta traw dostaje u mnie codziennie porządne dawki wody.
Amazony ma Ola, muszę się Jej podpytać czy leje pod nie jakieś większe ilości?
Marta Zielona ma FC i ma nawadnianie. Podejrzewam ( ale nie jestem w 100% pewna), że nie leje tam hektolitrów wody a FC ma wielkie!
Ja dopiero drugi sezon zajmuję się trawami, na razie uczę się ich, uważnie obserwuję ale myślę, że bardzo dużo zależy od ziemi i sposobu przygotowania podłoża.
Mirelka chyba jeszcze nie jestem przekonana do żółtego w ogrodzie ale czas pokaże na co się zdecyduję KOnwalik zginie w korze choć kiedyś miałam na niego chęć Dzięki za chęć pomocy!
Jak miło być kopiowanym a nie tylko kopiujacym
Mam nadzieje ze z ta plantacja się wyjaśni bo byłaby katastrofa.ja potrzebuje tej jesieni od nich małe sadzonki i te mi wysyłali kurierem zawsze.
Odezwała się do mnie Kasia z Wrocławia, która kupowała buksy plantacyjne na wiosnę i wszystko było ok., zmienił się tylko właściciel...pojadę w następnym tygodniu na rekonesans.