Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lojalna_"

Do raju daleko - u Ewy 18:18, 29 wrz 2015

Do góry
Ewciu tyle zmian i nowosci rany te rabatki wiosna nie do poznania beda a ze juz jest jak w raju to watpliwosci nie mam ))
Wilcza Góra 18:16, 29 wrz 2015

Do góry
Jak Ty to tobisz ze tak czarujesz ? Wilczyco ty wrozka w skorze wilka
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:09, 29 wrz 2015

Do góry
Kolorystyka taka ciepla na jesienne dni Bosko !
Lawendowy zawrót głowy 15:13, 29 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

On juz tez musial sie dołozyc hihihi kupuje mi zawsze białe tulipany jak gdzies jedzie cebule oczywiscie jesssu jescze wcigam dziecko w swoje uzaleznienie

Tobie kochana to już lekarz potrzebny...jak babcie kocham!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:54, 29 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Jessu ja jestem uzalezniona do L lecialam trzy razy bo zabraklo mi kasy , doplacalam do gotowki 1,99 karta o matko zenada, cyrk ! Ostatnie pieniadze dzis wydałam na cebule i ocyganilam dziecko ze nie mam drozbnych co by mu na obiad dac w piekle sie bede smazyc !

oj przypalą ci tam pięty
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:50, 29 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

o matko leze !! tak przyniosła od sasiadki )))

co ty chcesz żeby mi żółte żonkile wyrosły? task zyczysz koleżance jak se inne kolory zaplanowała?
Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-) 13:47, 29 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Wcielo mojego posta ..... Juz jestem )) na te grzybki to slinka leci)

Rozplenica biale kotki na fotce to Pennisetum villosum , troche jej liscie mi sie nie podobaja jakies sztywne sa i zostaja ulozone przez wiatr w lewo lub prawo. Duza to Moudry kupowalam ja jako miskant wiec sama jestem zaskoczona ze ja mam. Moje srebrne kule w naszych slaskich szkolkach sa w Goczalkowicach i w Swirklancu ale Ty z Wawy wiec chyba nie przyjedziesz )))) buziolki przepraszam za poslizg

No proszę jaka niespodzianka jak to miło że pomyłka okazała się taka śliczna
Teraz się nie wybieram....ale kto wie? poszukam wcześniej w necie
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 13:04, 29 wrz 2015

Do góry
Ojej no to faktycznie jest robota a ja myslalam ze kokietujesz . Szybko sie mam nadzieje uwiniecie z tym problemem.

Cyklameny slicznie sie komponuja , jak ja wystawiam do ogrodu to zawsze jest pierwszy przymrozek...takie szczescie mam.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 12:22, 29 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Danusiu ja tego posta onaparacie wcale nie przeczytalam ....

Skoro nam juz pokazalas tak klimatyczne miejsce moze bysmy teraz o tym sajgonie troszeczke porozmawialy...on jest duzy , maly ?

Sajgon jest duży jak na moje wyobrażenie i nie da się póki co okiełznać, bo studzienka zapchana błotem.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 10:25, 29 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Skoro nam juz pokazalas tak klimatyczne miejsce moze bysmy teraz o tym sajgonie troszeczke porozmawialy...on jest duzy , maly ?

Tak, widoki balkonowe śliczne ,klimatyczne a ten sajgon bardzo interesujący...
Pozdrawiam
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 09:47, 29 wrz 2015

Do góry
admete napisał(a)
Ale Cie wywiało
koniecznie zdjęcia zakupów!!!!!

buziak zostawiam

ohhh wywiało mnie na cały prawie weeekend . Odwiedziny u znajomych [jednych, drugich, trzecich] potem cudne popołudnie i super zakupy!
Teraz muszę zjeść śniadanie i zebrać ochotników do kopania dołów pod drzewa Wiecie... tak trzeba robić żeby się nie narobić
Kacha123 napisał(a)
Fajne spotkanie i jakie owocne Czekam i ja na fotki zakupów w pełnej krasie

Kilka zdjęć mordeczek naszych wrzuciłam Cudna z nas grupa, nieprawdaż

siakowa napisał(a)
przyszłam się przywitac zaaferowana wczorajszymi zakupami ambrowców byłam tu juz kiedys na pooooczątku ale teraz...łał ja wszytsko urosło!!! Pozdrawiam

Sebek sporo o Tobie i o powstającym ogrodzie opowiadał Ale tylko w pozytywnym sensie! Fajnie, że mnie odwiedzasz Drzewka do rodziców, ale kiedyś też sobie takie sprawię A co!
lojalna_ napisał(a)
Teraz doczytalam ze w koncu dorwalas ambrowca u Kapiasa Super ! milego pobytu ))))

Dorwałam nawet 4sztuki i do tego klona pięknego i parę innych maleństw też przygarnęłam
Anda napisał(a)
Juz sie zastanawialam, co u Ciebie taka cisza, a Ciebie nie ma Tzn. jestes ale w PL Przyjemnosci

Latam po kominkach i to we własnej osobie! I wszędzie mnie dokarmiają jak kaczkę, pyszności ale jak kuleczka będę wracać do domu.
Lawendowy zawrót głowy 08:47, 29 wrz 2015

Do góry
Zdjec noca nie potrafie robic , wychodza ciemno. Siedzi sie przemilo, zeby kurde juz tak zimno nie bylo ..... Ale najwazniejsze ze jeszcze cos mozna odpoczac )

Buziolki dla Wszystkich dziekuje za mile slowa ))) i zapraszam zwlaszcza wieczorem wtedy czasu mam wiecej )))))

Mój ogród pod górkę... 08:04, 29 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kaska a co to sowa ?

a ja byłam pewna że ktoś ta sowe dorysował
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 07:48, 29 wrz 2015

Do góry
Danusiu ja tego posta onaparacie wcale nie przeczytalam ....

Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 07:37, 29 wrz 2015

Do góry
Teraz doczytalam ze w koncu dorwalas ambrowca u Kapiasa Super ! milego pobytu ))))
Mam chyba 1000 pomysłów, tylko czasu brak ;-) 07:29, 29 wrz 2015

Do góry
Wcielo mojego posta ..... Juz jestem )) na te grzybki to slinka leci)

Rozplenica biale kotki na fotce to Pennisetum villosum , troche jej liscie mi sie nie podobaja jakies sztywne sa i zostaja ulozone przez wiatr w lewo lub prawo. Duza to Moudry kupowalam ja jako miskant wiec sama jestem zaskoczona ze ja mam. Moje srebrne kule w naszych slaskich szkolkach sa w Goczalkowicach i w Swirklancu ale Ty z Wawy wiec chyba nie przyjedziesz )))) buziolki przepraszam za poslizg
Małymi kroczkami do celu... 07:04, 29 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Kolejne fotki jeszcze ciekawsze rozmach konsekwencja, bardzo mi sie podoba

Dziekuję
Lawendowy zawrót głowy 22:19, 28 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

napisałam u Ciebie )

Dziękuję ślicznie masz podświetlony ogród i roślinki superaśnie to wygląda a te światełka na płocie....fajny pomysł
Ogród w skali mikro cz.II 22:09, 28 wrz 2015

Do góry
Elciu slicznie buzka
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 22:09, 28 wrz 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
No i sie wozisz a potem rodzina płacze, ze Cie nie ma zaliczyłas jakies szkolki oprocz wizyt towarzyskich ?

haha, dokładnie. Rodzina już zaczeła za mną wydzwaniać
Dziś spotkanko z Ewcią-Katowice i Sebkiem, było super. Byliśmy u Kapiasa, super ogród, trawy w pełnym rozkwicie. Chyba na więcej spotkań nie dam rady bo grafik "powsinogi" jest dość napięty.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies