Ale się uśmiałam i u mnie i tutaj, Kokocha - you made my day. Mój m tylko z politowaniem głową kręci. Na szczęście nie ma pojęcia ile cebule kosztują, kiedyś wspomniałam, że krokusy 20gr i tego się trzymam.
A tak serio to ja ciekawa jestem ile naprawdę na wiosnę nam wszystkim cebulek wyjdzie
Jessu ja jestem uzalezniona do L lecialam trzy razy bo zabraklo mi kasy , doplacalam do gotowki 1,99 karta o matko zenada, cyrk ! Ostatnie pieniadze dzis wydałam na cebule i ocyganilam dziecko ze nie mam drozbnych co by mu na obiad dac w piekle sie bede smazyc !
ja w tym roku na odwyku jestem Nie kupilam nawet pół cebulki Wsadziłam tylko te , ktore wykopalam w lipcu Jestem twarda...
Osz ty Karol
to juz ostatnie stadium choroby...
cofnęłam sie ciut ale nie trafilam na wykaz cebulowych ...dotarałam jednak do narcyzów w koszyczkach ...nie wiem po co tak robisz? ...u mnie nornice czy inne gady narcyzów nie tykają ....nawet zaobserwowałam że na te rabaty nie wchodzą w tym roku....narcyze sie szybko rozrastaja i nie dziczeja jak tulipany.
Gosia A Ty jestes pewna, ze eM nie podczytuje Twojego wątku?
Jola popłakałam się, biedne dziecko, ale w sumie...zawsze mogłas mu sie jeszcze do skarbonki dobrać Koko, nie martw się, Ola nam wyszykowała altanę.Ja swoje przesuwam tylko w garazu, ale nakłamałam jak pinokio, bo powiedziałam, ze zeszłoroczne były tylko jednorazowe. Dlatego musiałam troche dokupić. Już wiem, pokaże Was palcem, że te to mają dużooooo