Iwonko,wróciłam Dzięki za całe studium! Trawka jest idealna, dokładnie biało-zielona z cieńkimi żdzbłami-taka jaką mi potrzeba! Będę szukać po szkółkach ptasich łapek i wtedy naocznie zobaczę. Myślałam o internetowych zakupach ale różnie mogę trafić...
O właśnie sobie przypomniałam o Tomku! Idę do niego napisać-może On wyjaśni
Iwonko, przesadzałam ML w najgorsze upały i dają radę. Leję im codziennie dużą dawkę wody i odpukać mają się dobrze Oczywiście nie namawiam do złego
U Ciebie te ptasie łapki naprawdę wyglądają na biało-zielone...u mnie żółty jest aż nadto widoczny na nich. Muszę jeszcze dokładny wywiad zrobić tu i tam
Hehe sprzedajesz?
tak na serio potrzebuję tam coś reprezentacyjnego a oni już raczej się wyczerpali z towaru- byłam tam w maju i kupilam wszystko co miało wygląd, myślę że do przyszłego roku co najmniej nic im godnego uwagi nie urośnie- widziałam szkółkę a tam same maluchy...
Smutny jest w cudzysłowiu Domownikom ogród pasuje, eM kocha trawy podobnie jak ja, Młody zachwyca się zielonym trawnikiem, psiak wygrzewa się na granicie a ja cieszę się, że moglismy to wspólnymi siłami stworzyć i są plany na kolejne remonty.
Ola, zauważyłaś różnicę we wzroście ML? W ogrodzie prawie codziennie podlewany i ładnie idzie do góry i na boki a na przedpłociu wodę dostaje dwa razy w tygodniu i są o połowę mniejsze od tych ogrodowych. Morał z tego taki, że jak chcesz mieć szybko duże trawy to nie oszczędzaj na wodzie
Marta, dziękuję za tak dogłębne zbadanie tematu moich trawek Jednak chyba będę za wielkie...a co roku je dzielić to mija się z celem. Chyba wybór padnie na Amazony.