Sebek donica - skrzynia stała sobie cały czas przy drzwiach i zasłaniała sprzęt ogrodniczy bo ja nie cierpię chować mjego sprzętu do garażu... A mam dwie skrzyneczki do ukrycia i przedłużacz M
Ale dałeś czadu z tekstem matematycznym!!!!
Syla trzymać, zdecydowanie, bo raczej do Wawy jeżdżę....
Nati na zdjęciu jest róża bonica, bezproblemowa jednak jak dla mnie trudna w utrzymaniu bo obficie kwitnie a aby dobrze wygladała trzeba ją przycinać, kwiatek po kwiatku. Mam też fairy - ma zdecydowanie mniejsze kwiaty, które wystarczy otrzepać aby zrzucić przekwitłe kwiatki. Mam zbyt dużo krzaków aby chodzic i kilkadziesiat krzaków przycinać....
Szczególnie cenie dekoracje, wystrój wnętrz i polskie menu niestey bez wcześniejszej rezerwacji do wiekszości restauracji MG się nie dostaniesz We Wrocławiu była kiedyś restauracja Magdy i pierwszy raz w życiu jadłam tak pyszną wątróbkę dorbiową, ktorej w normalnych okolicznościach nie tknęłabym
Zdecydowanienpowinnaś odwiedzić Fukiera.
Małgosiu poczekaj, będzie też pomarańczowo, tylko muszę dynie kupić
Wieeelkie dzięki ależ nazwa
Kindzia u mnie zdecydowanie nie chcą od lat w gruncie. Jak się uporam z rh to się zabiorę za przyjaźń z wrzosami na razie jak co roku wsadzam do donic, po wymarźnięciu idą do kubła.
ja kokieteryjna? skąd, cieszę się ztego co mam bo wszystko tymi ręcami ale też widzę ile jest jeszcze do zrobienia (ekran z cisa, ściana wodna, budynek gospodarczy, altana, taras chce zmienić i zrobic pergole), ile jest niedociągnieć no i mój ogródek malutki kamera nawet nie miałaby gdzie 'najazdu' zrobić
Małgosiu dziękuję za pochwały
Na pierwszym zdjęciu pod domem są Limki, ale tam słońce palące i szybko zmieniają kolor, natomiast na drugim zdjęciu są Vaniila Fraise
I jeszcze o te hortki chciałam zapytać - jaki to gatunek ? bo wygladaja powalająco..........a jeszcze podsadzone tym rozchodnikiem rózowym i zurawka... mistrzostwo świata
Aniu witaj!
Dawno sie nie odzywałam tu u ciebie na wątku choc zglądam...
Te horti super - czy to wanilki ?
Cały ogród masz boski, ale to juz pisałam i jest oczywiste ale te hortensje sa susper sliczne i reprezentacyjne...
Tytuł watku zmieniłas- tez to zauwazyłam ! Zgodnie z prawdą - walka wygrana!
Szamotowe donice stały jedną zimę na zewnątrz, tę też tam spędzą... być może jak zrobimy (wreszcie) budynek gospodarczy to będą tam zimowały te które będą puste. Ławeczkę kupiłam w tamtym roku i jest tekowa (przynajmniej jako taką ją kupiłam), bardzo ją lubię
Dam jej to przeczytać Na pewno się ucieszy z Twojego komentarza, bo ona ciągle się tym przejmuje, że niedługo skończy 18 lat, a wciąż wygląda na 14
Ja się cieszę, że takie mamy geny