Właśnie...u mnie 50 szt. bez okrywania i w małych dołkach z torfem sadzone były...na pewno już w mojej glinie korzenie mają...a Madźen mówi, że u Niej nie chcą...
Witam odwiedzających
Widzę, że nowe osoby pojawiły się w moim wątku , ktore szczególnie pozdrawiam
Nie zapomniam jednak o wiernych koleżankach , ktore buziam.
Zabieram się za udzielanie odpowiedzi
Sebek donica - skrzynia stała sobie cały czas przy drzwiach i zasłaniała sprzęt ogrodniczy bo ja nie cierpię chować mjego sprzętu do garażu... A mam dwie skrzyneczki do ukrycia i przedłużacz M
Ale dałeś czadu z tekstem matematycznym!!!!
Syla trzymać, zdecydowanie, bo raczej do Wawy jeżdżę....
Nati na zdjęciu jest róża bonica, bezproblemowa jednak jak dla mnie trudna w utrzymaniu bo obficie kwitnie a aby dobrze wygladała trzeba ją przycinać, kwiatek po kwiatku. Mam też fairy - ma zdecydowanie mniejsze kwiaty, które wystarczy otrzepać aby zrzucić przekwitłe kwiatki. Mam zbyt dużo krzaków aby chodzic i kilkadziesiat krzaków przycinać....
Szczególnie cenie dekoracje, wystrój wnętrz i polskie menu niestey bez wcześniejszej rezerwacji do wiekszości restauracji MG się nie dostaniesz We Wrocławiu była kiedyś restauracja Magdy i pierwszy raz w życiu jadłam tak pyszną wątróbkę dorbiową, ktorej w normalnych okolicznościach nie tknęłabym
Zdecydowanienpowinnaś odwiedzić Fukiera.
Małgosiu poczekaj, będzie też pomarańczowo, tylko muszę dynie kupić
Wieeelkie dzięki ależ nazwa
Kindzia u mnie zdecydowanie nie chcą od lat w gruncie. Jak się uporam z rh to się zabiorę za przyjaźń z wrzosami na razie jak co roku wsadzam do donic, po wymarźnięciu idą do kubła.
Madzia Noemi i Gabisia wielkie dzieki za wspaniały wypad na giełdę i cudowne śnaidanko oraz kawę. Nawet nie wiecie jak ja lubię z Wami spędzać czas, tak niespieszenie
Syla wielkie dzieki za mobilizację do zaczęcia kompozycji jesiennych, już czas
Monikakwiatholandii - wróciłaś? Będziesz już z nami?
Aga Baraga - mam takie zakwasy w stawach biodrowych, ze aż miło
Bogda - a kiedy u iebie ujrzę insporacje?
Kondzio - hi hi
Polinka - zaraz zerknę co u ciebie słychać
Kraania - kopiuj do woli
Aga B - macham
Aga W - u mnie wieczna improwizacja donicowa, jeszcze ze 3 razy zmienię do zimy
Agniecha - oj zakamarków to ja nie focę
Kasiek Bawarka rozrabiasz