Dzieki Aniu za informacje, a komplementy w pełni zasłuzone, a jeszcze fakt,że sama to zrobiłas wszystko ( przy pomocy M i S-ów) to tym bardziej satysfakcja....
Buziaki zostawiam i słońce bo u nas po mglistym poranku i wczorajszym deszczu wyszło piekne późnoletnie słonce
Witaj Aniu, tyn razem zostawię już ślad, że byłam i podziwiałam. Mam pytanie odnośnie Twoich kremowych donic przed wejściem? Czy są to donice szamotowe, jak Ci się sprawują? Bardzo mi się podobają, ale mam wrażenie , że ze względu na swoja szorstką strukturę są bardz brudzące? pozdrawiam
Małgosiu słońce się przyda bo u nas dzisiaj okropna pogoda brrrrr Madziu Witaj u mnie Donice są szamotowe, mam ich kilka sztuk 2 sezon i nie zauważyłam by się brudziły a nawet jeśli to tak że tego nie widać Za to białe donice szorowałam bo były brudne, a tych nie dotykałam.
Pisałam Ci już ale powtórzę - ogród wymiata to jeden z moich ulubionych ogrodów, w którym podziwiam jednocześnie konsekwencję i różnorodność, ład ale też szaleństwo itd - Twoje rośliny i kompozycje z nich są jedne z najpiękniejszych na ogrodowisku a horti po prostu oszałamiające
Donicowo cóż dla mnie objawieniem były jeżówki z trawami, nigdy wcześniej takich nie widziałam.
Harmonia donic i roślin tutaj jest cały sekret - pięknie
jak tak czytam to jakbym czytala o sobie, czyli ogród jest moim zwierciadłem bo ja mam dwie natury, jedną uporządkowaną i poukładaną drugą szurniętą (niesety ta jest w przewadze....)
Za pochwały bardzo dziękuję, gęba mi sę śmieje Jeżówki z trawami połączyłam przypadkiem W trawach miałam wsadzona szałwie a jak przekwitła trzeba bylo ja czyms zastąpić i wpadłam na jeżówi które były miniaturowe i ładnie mi sie razem skomponowały, potem poszłamw inne donice z jeżówkami i teraz mam kilka donic jeżówko trawiastych