a jak się będzie robić podmurówkę to potrzebna taka siatka ???
Co Ty tej stipie robisz ze ona tak strrczy ?
Już mnie przywiało, choć tylko na chwilę. Miskanty nie dadzą takiej przegrody jak ekran z cisa, który jest zimozielony. Bo jakiś czas będzie łyso. Podoba mi się pomysł pociągnięcia go po łuku. Tylko nie można go przerwać w połowie łuku, nie powinien zacieniać roślin i pytanie jak daleko są opory betonowe kostki, które ograniczają możliwość posadzenia go. Dla mnie jest za mało zdjęć, ale w środku szałwii prosi mi się o drzewo. Nie jestem przekonana co do konieczności przesadzenia śliwy. Może magnolię dać do szałwii, ale nie przemyślałam tego. Dużą tuję można wysadzić, ale z tyłu do 3 gracków to nie jestem przekonana, dlatego że masz już tak po sąsiedzki ML. Będzie podobnie i może nudno? Ja bym nie przedłużała ani szałwii ani rozchodników, ale dała coś nowego. Podoba mi się pomysł z jeżówkami i stipą, aczkolwiek to są znowu trawy, a masz już je po dwóch stronach. Trzeba to przemyśleć (daj zdjęcia na wprost). Pomysł bergenii niestety podoba mi się, dlatego że ma duże liście i to coś nowego w stosunku do traw i kwiatów które tutaj są. Trzeba wziąć jeszcze pod uwagę żółty kolor małych tujek. A azalie? Pomyśl o roślinach których jeszcze nie masz a lubisz.
A tu poszły sosenki na pniu jedna przy palenisku bo ma być do 3 metrów a reszta przy tarasie mają być kuliste
Wianek śluczniutki Zdolna dziewczyna Kosmosy okrywać wystarczy? Myślałam, że je się wykopuje?
Ale chodzi mi o środek, sznurek? wiklina? gałęzie?