Weź nie zmieniaj mojego przekazu ... Ty to jesteś chuda a rośliny masz wypasione A wczoraj po południu to już tak mocno nie wiało troszkę podziałałam w ogrodzie i psychicznie wypoczęłam
No Juz na wiosnę tylko drobne gałązki wyżej odstajace
Ale twój jest chudy to nie trzeba ciác
Nie martw sie o niego on pewnie ruszy w drugiej połowie kwietnia
Niee na razie mam je w doniczkach w domu, sadziłam dwie paczki, pierwsze są już spore, a te drugie coś gorzej wschodzą
na razie nie będę ich wsadzać do gruntu, boję się, że mogą przy przymrozkach paść
no właśnie ostatnio mój eM kilka godzin spędził na rozeznawaniu takiego tematu, po czym na koniec stwierdził, że to chyba jednak tak się nie robi, bo nawet jak trawa jest mokra to nie powinno się nawozu rozsiewać, bo jak przyklei się do ździbeł to może je popalić, granulki powinny trafiać na ziemię i tam się szybko rozpuścić.
Ale będę dzwonić do ogrodnika ze stacji Chem-Rol, bo mam jeszcze kilka pytań to zapytam i o to, może się mylę i jednak można tak robić.
kombinuje szukam po calym kraju....mam jakies swiatelko w tunelu ale jeszcze wyjasniam...jak bede wiedziala wiecej to napisze do Ciebie ok? A Ty juz cos w tym temacie dzialasz?