jedna ma dwa lata reszta sadzona na wiosnę ubiegłego roku
Ania ile mają Twoje Limki? Pewnie wszystko jest w wątku, ale muszę go czytać na raty, bo tyle stron, to na raz nie da rady
limki cd
witaj Miło mi bardzo ze ktoś może polecac mój ogród . Powiem ze u mnie wszystko posadzone dość gęsto, za rok dwa będę dzielić, ale to dobrze bo co ja bym robiła. Trawkę o które pytasz są sadzone tak co 30cm
Uwielbiam oglądać Twoje trawy
Aniu trawowe rabaty- CUDOWNE!!!! dziękuję, że podpisałaś zdjęcia
Red baron przepiękna W ogóle wszystkie Twoje trawki są świetne - nadają takiej lekkości i zwiewności
Witaj Aniu, obejrzałam Twój ogród i jestem pod jego urokiem....super rabaty. Mam tez pytanie czy ta trawa Red Byron zimuje u nas czy jest jednoroczna?
Ana, ja w sprawie tych brązowych traw. Jesteś pewna, że za Frosted masz buchanani? Mnie to wygląda na turzycę bronze form, ona ma taki rozłożysty pokrój jak Frosted. A ta stojąca, co Ci się nie podoba to właśnie buchananii. Frosted Curls sadzić rzadko, u Any są w fazie początku wzrostu. Moje zeszłoroczne maleństwa teraz mają ponad półmetrowe włosy. Anektują trawnik.
Anetko a ja poproszę nazwę tej żółtej hosty - piekna jest !
Aniu a ja początkująca ogrodniczka zauroczona twoimi, hortensjami mam pytanie kiedy je wsadzać czy teraz to nie za późno czy lepiej ja wiosne?
Witaj Aniu, zostałam odesłana do Ciebie przez Filipa z Ogrodu z platanem, za co bardzo mu dziękuję Piękne zdjęcia mnie przywitały... wątek na spokojnie będę czytać wieczorkiem, niemniej jednak mam pytanie odnośnie trawki frosted curls... jak gęsto ją zasadzić, aby uzyskać taki efekt jak u Ciebie, czyli cudowny?
Przepiękny atlas traw Czy wszystkie te gatunki zimują? Wystarczy je późna jesienią związać w kucyki czy wymagają jakiś dodatkowych zabiegów przygotowawczych?
Jak już się Tobie Kochanieńka znudzą te trawy to rzuć do Bogdy za płot Cudny ogród!!! Koniecznie zmień nazwę wątku
Anetko, chyba nadszedł czas na delikatną korektę nazwy Twojego wątku, bo ja tu ugoru żadnego nie widzę, tylko piękny, bujny ogród Buziaki