Niestety termin nie dla mnie bede z luboscia zakupy i fotki na forum ogladac jeszcze moze kogos poprosze zeby mi jakiegos boskiego zawilca kupil tylko za bardzo nie wiem kto oprocz siakowej jedzie
Buki bardzo mi sie podobaja zaluje , ze nie kupiłam wiekszych rosna powoli a jeszcze w tym roku ciagle łapaly mszyce i zwijały sie gorne listki wiec nic do gory nie poszły, bede je cieła ale nie ma co ciac po tym sezonie
Mirelko nie tak doslownie ja z wszystkim pierwszy rok eksperymuntuje ...tylko sie ustosunkowalam do klopotow z lawenda jakie maja inni i tak patrzac na te szalwie ktore mi sie coraz bardziej zaczynaja podobac to nie mialabym problemu z wymienieniem lawendy na szalwie gdyby lawenda zaczela mi robic jakies kaprysy )))
To deren elegantissima )) juz sie ciesze na pierwsza jesien z nim , lostki beda czrwona a potem galazki rowniez przed nim to szalwia jednoroczna rosnie jak gupia i nadal kwitnie pieknie ))
U mnie też głowę urywa od tej strony gdzie one są. Pierwotnie były na oknach ale mi je TRZY razy wiatr zwalił z parapetów, doniczki potrzaskał, kwiaty połamał. Ale dały radę więc poszły na taras teraz.
Generalnie ogród chciałąbym w bieli utrzymać ale coraz słabiej mi to wychodzi.