pokazywanie takich traw powinno być karalne , są przepiękne, chyba zacznę kupować w większych ilościach, bardzo też spodobały mi się u Ciebie buki, czy jesteś z nich zadowolona i czy je formujesz?
Jolu, podaj twoje typy róż kochana
Czekam z Madzenką razem na twoim tarasiku.
I tak sobie marzę o tych różach. I niby swoje zamówiłam, ale jeszce kasy nie przelałam i też mam cykora sfinalizować wszystko
Poczytałam sobie Twój wątek z nie krywana radoscią. Zauroczył mnie kącik z leżaczkami. On powala na kolana. Symetria rabat i powtarzalność nasadzeń to to co mnie rozwala. Cudnie.
Małe kadry z domu również piękne i za reszta pieję z zachwytu nad kominkiem. EXTRA!!
Jolu przeczytałam na jakimś wątku pisałaś, że wolisz szałwie od lawendy? Dlaczego Jolu? Szałwi nie nam,ale posadziłam w lipcu pierwszą lawendę 20 sztuk.
To deren elegantissima )) juz sie ciesze na pierwsza jesien z nim , lostki beda czrwona a potem galazki rowniez przed nim to szalwia jednoroczna rosnie jak gupia i nadal kwitnie pieknie ))
Mirelko nie tak doslownie ja z wszystkim pierwszy rok eksperymuntuje ...tylko sie ustosunkowalam do klopotow z lawenda jakie maja inni i tak patrzac na te szalwie ktore mi sie coraz bardziej zaczynaja podobac to nie mialabym problemu z wymienieniem lawendy na szalwie gdyby lawenda zaczela mi robic jakies kaprysy )))