Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

anabuko1 23:47, 18 wrz 2015

Pokazujecie takie piękne trawy,że normalnie mnie zarażacie nimi
Jana 00:14, 19 wrz 2015

anabuko1 napisał(a)
Pokazujecie takie piękne trawy,że normalnie mnie zarażacie nimi
pokazywanie takich traw powinno być karalne , są przepiękne, chyba zacznę kupować w większych ilościach, bardzo też spodobały mi się u Ciebie buki, czy jesteś z nich zadowolona i czy je formujesz?
Iwk4 00:57, 19 wrz 2015

Jolu, podaj twoje typy róż kochana
Czekam z Madzenką razem na twoim tarasiku.
I tak sobie marzę o tych różach. I niby swoje zamówiłam, ale jeszce kasy nie przelałam i też mam cykora sfinalizować wszystko
Dorotka 08:14, 19 wrz 2015

Poczytałam sobie Twój wątek z nie krywana radoscią. Zauroczył mnie kącik z leżaczkami. On powala na kolana. Symetria rabat i powtarzalność nasadzeń to to co mnie rozwala. Cudnie.
Małe kadry z domu również piękne i za reszta pieję z zachwytu nad kominkiem. EXTRA!!
MirellaB 09:09, 19 wrz 2015

Jolu przeczytałam na jakimś wątku pisałaś, że wolisz szałwie od lawendy? Dlaczego Jolu? Szałwi nie nam,ale posadziłam w lipcu pierwszą lawendę 20 sztuk.
Dorotka 09:37, 19 wrz 2015

Poszło mi dwa razy.
Dorotka 09:37, 19 wrz 2015

Jolu co to są za krzewy na końcu rabaty. Takie trzy sztuki jasno zielone??? Trzmielina jakowaś czy coś??? Te przed świerkami a za lawendą chyba??
lojalna_ 10:46, 19 wrz 2015

Dorotka napisał(a)

Jolu co to są za krzewy na końcu rabaty. Takie trzy sztuki jasno zielone??? Trzmielina jakowaś czy coś??? Te przed świerkami a za lawendą chyba??

To deren elegantissima )) juz sie ciesze na pierwsza jesien z nim , lostki beda czrwona a potem galazki rowniez przed nim to szalwia jednoroczna rosnie jak gupia i nadal kwitnie pieknie ))

lojalna_ 10:48, 19 wrz 2015

MirellaB napisał(a)
Jolu przeczytałam na jakimś wątku pisałaś, że wolisz szałwie od lawendy? Dlaczego Jolu? Szałwi nie nam,ale posadziłam w lipcu pierwszą lawendę 20 sztuk.

Mirelko nie tak doslownie ja z wszystkim pierwszy rok eksperymuntuje ...tylko sie ustosunkowalam do klopotow z lawenda jakie maja inni i tak patrzac na te szalwie ktore mi sie coraz bardziej zaczynaja podobac to nie mialabym problemu z wymienieniem lawendy na szalwie gdyby lawenda zaczela mi robic jakies kaprysy )))
lojalna_ 10:49, 19 wrz 2015

Dorotka napisał(a)
Poczytałam sobie Twój wątek z nie krywana radoscią. Zauroczył mnie kącik z leżaczkami. On powala na kolana. Symetria rabat i powtarzalność nasadzeń to to co mnie rozwala. Cudnie.
Małe kadry z domu również piękne i za reszta pieję z zachwytu nad kominkiem. EXTRA!!

Dzieki Dorotko jest mi bardzo milo czyli walczymy obie kazda ze swoja rabata ))))