Cudne będą
Ponoć tej nocy ma być burza we Wrocławiu.
Polinko, witaj z rana. U nas też ciut chłodniej
wita sie poranna zmiana Ze tak napisze....przydało by sie troche nietypowych rabatek bo troche ciekawiej by bylo, a tak wszedzie oglada sie prawie to samo..... Macham polinka
Miła, więcej to łagodne określenie jest Ja prawie wcale nie miałam roślin, bo prawie cały ogród zajmowały wielkie tuje.
Mój zakątek dzisiaj
a moze najwyzszy czas to zmienic? ... i w zwiazku z tym musze zaczac przemysliwac zalozenie watku np pt "ogrod ciagle od poczatku" albo "permamentny poczatek" Mysle, ze ta obawa przed pokazywaniem "nietypowych rabatek" oniesmiela wielu podczytujacych a niezalogowanych
Pomyslowe U nas dziś już tylko 20 stopni było... Ale od jutro znow cieplej
To muszę też artykuł przeczytać, przecież te upały (ogólnie uwielbiam) wykańczają mi ogród lub ewentualnie moją kieszeń
Zdjęcia będą po porządkach i deszczu
Za Krotoszynem dopiero padało. Sprawdziłam dziś....o juz wczoraj naocznie. Zazdrościłam kałuż
Ja tylko chwastowiska nie pokazuję... bo po co? a reszta to wiadomo różnie wygląda, ale a nóż widelec ktoś odpowiednio skomentuje i na dobre tory myśli skieruje Polinko - trawiasta i hortensjowa bajeczne
Juzia, już do Ciebie zaglądam
Ja pokazuję wszystko jak leci....ale do mnie to mało ludu zagląda Toszka...to kiedy zakładasz wątek? Dzisiaj? Jutro?